Hemmavid och läser väderkartan varje kväll. Jag vill kunna ta tillvara bästa aktiviteten för bästa vädret. Igår strålande sol och baddag, idag mulet och fixardag. Det är avkopplande och sommar för mig med lite blandad kompott! 
Finns också annat som är sommar, semestser och avkopplande - att vårda mig själv. Allt ifran stunder med egentid och reflektion, läsa en god bok(fast det vet jag ju aldrig förrän efteråt, om boken var god eller inte..), till att testa och smörja huden, med nya produkter. Att pröva nya saker, nya platser och nya produkter hör sommaren till och gör gott inför höst och vinterperiod. När vintern kommer vill iallafall jag vara trygg i det jag gör och använder.

Jag är trygg i min hudvårdsrutin men tänker också att nyheter kan göra min "gamla ärriga acne hud ännu bättre- och testar gärna det som testas går. Jätte glad är jag över möjligheten att i samarbete med Hudvårdguiden fått hem några olika produkter av koreansk hudvård att testa. Jag jag kan säga att jag redan har en favorit- En nattmask- alltså WOW!! En mask som verkar medans jag sover skönhetssömn- kan det bli bättre än så??


By the way- koden ANNELIE20 ger dig nu 20% rabatt på sortementet hos Hudvårdsguiden- väl värt att använda!!

Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask Missha

En sleeping mask som ger huden lyster och tillför ny energi. Snigelsekret i masken återställer hudens elasticitet, återfuktar och hjälper stressad hud att återhämta sig. Masken ger huden näring och verkar alltså under tiden man sover. Redan efter första användandet kände jag resultat!! Min skadade och känsliga hud hade redan över 1 natt fpått mer lyster och elasticitet!! Masken är dermatologiskt testad.  Jag kommer definnitivt använda denna masken regelbundet!


The sleeping mask is on

Masken på igår kväll medans jag kurade ihop mig på soffan med en tonåring och filmtid.

Koden: ANNELIE20 hos Hudvårdguiden.se gäller fram tom 22 juli!

En söndagskväll med sleepingmask i ansiktet och inpacknning i håret- underhållande film på tv:n och en tonåring bredvid- Definitivt att förena nytta med nöje. Hud och hår känns som lenaste barnrumpor idag!! Hela jag är redo för nyvecka- Bra detta med goda samarbeten och att testa runt!!

Kram A.