Sena kvällar och och tidga mornar- jag älskar sommaren och ljuset. Film och tv-mys först vid midnatt. Ända störande kan var just sommarljuset som tränger in genom mina fönster på alla väggar i min öppna planlösning. Visst älskar jag min våning och skulle aldrig kunna tänka mig att bo i hus.  Hus förknippar min hjärna med måsten och hus i flera våningar gör mig mörkrädd. Men ibland kan jag ändå drömma mig bort och visualisera andra vrår och rum än vad som är möjliga i en lägenhet. I en öppen planlösning som min kan det också emellanåt bli lite förmycket ljud av allas olika teknik som hjärna ska spelas utan lurar på. Då drömmer jag mig gärna bort till min önske cave- tänk att ha en källare med ett tjejrum Ett mörkt mysigt sådant fylld med bästa teknik- de ni- I mina drömmars hem finns my women-cave. Just därför var det också en självklarhet att skriva denna texten i samarbete med en leverantör av displayer pekskärmar och kringutrustning som kan passa i mina drömmars women cave. Självklart är orden mina egna.

 

Min egna lilla grotta finns i nedre delen,  längst in i källarplan av ett teplanshus. Golvet är täckt med en mörkgrå heltäckningsmatta, I rummet finns en stor djup sammetsoffa ett runt marmorbord  och en teknikvägg . Ja jag menar en vägg fylld av teknik. En gigantisk stor tv skärm upphängd på väggen för att kunna se alla tänkbara kanaler stort. under skärmen står en tvbänk och innanför dörrarna i den finna alla sorters tvspel. På bänken står så klart ett par bildskärmar och tangentbord  för mindre möjligheter än den stora tvn.Dov belysning och egentligen kommer det ända ljuset från tv skärmen. Inget sommarljus tränger igenom här. This is my plays att tillbringa långa sköna sommarnätter framför mitt gigantiska teknikbord som är sammankopplat till ett maffigt system av ljud och ljus mellan tvskärm displayer och högtalare.

My women-cave är den frottan av mysig stämning som teknik och jag kan skapa tillsammans.

My dreamroom!!

Kram A.