(Innehåller rabattkod)

Utomhus och vandrade kräver sitt ompysslande och vilande. Våra fötter är viktiga att take care off! Tänk så här: Hur många timmar om dagen står och går du på dina fötter? Alla de timmarna bär du upp din kropp på just dina fötter- de du-
Vad väger du?

Mina fötter mår ändå ganska bra i sommarvärmen- de trivs i flipflopp och gympadojjor- och det är vad jag har använt under 2 månader

(Försökte med ett par klackar på cypernresan men nä-- alldeles för obekvämt i värmen)

Hur ofta vårdar du dina fötter med ömhet?
Själv ska jag skriva in i almanackan från och med nu- mina fötter är värdA ett fotbad en gång i veckan! Men däremellan när både du och jag stått och gått mycket och tiden inte räcker till fotbad..  Jag har en bästa nödlösningarna. 

Hemmavid smörjer jag in fötter och ben med en fotkräm från Marykay- mintdoften går in i ådrorna och gör ben och fötter avslappnande. Har använt den i flertalet år och den ger suveränt resultat när om kvällen kurerar mig framför v:n efter en lång stående dag. Är du intresserad av att testa den så maila mig på annelie@annelieeng.se


Fotspray & fotkräm för finaste fötter
Bägge funkar hemmavid en sprayen får extra plus för inget klet och kladd och enkel att alltid ha med i väskan.

Genom mitt samarbete med hudvårdsguiden.se har jag nu haft möjligheten att testa en annan bästa produkt för fina fötter! EN BÄSTA FOTSPRAY- Så superduper!!! Aloe Cooling Foot Mist från Holika Holika svalkar  och fräschar upp mina fötter på studs och de känns avslappnade! Bästa är också att den får plats i handväskan- Såååå bra! Fot sprayen ska med vart jag än går numer! Skrev jag att den också förebygger oönskad doft? Det gör den! Fotsprayen innehåller mint som får mina fötter och ben att slappna av och känna sig lätta- mintet går in i blodkärlen och muskler och förbättrar blodcirkulationen på något vis- En bästa bästa produkt för dig som någon gång känner känslan av trötta fötter! 

Om du mot förmodan inte gör det, så kan dina fötter vara värda en sprayning ändå-
För hur var det nu med vikten som de bär upp vareviga dag? 


Soffhäng med avslappnande sköna fötter- bara en sprayning!!

By the way- passa på att nyttja rabattkoden ANNELIE20 hos hudvårdguiden.se- gäller hela sortementet!

Fram för sköna fötter de ska bära din vikt av guld länge, länge!!! 

Kram A.