Allting har alltid en början och ett slut.. Så ock hoppas jag också att bränderna över vårt land har har! Det brinnner snart i hela vårt land- läste igår att de var över 60 pågående bränder.. Jag kollar nyhetssändningar och nyheter och berörs otroligt! Jag undrar också hur fan människor i bilar kan slänga ut fimpar genom fönstret på bilarna- Har sett åtskilliga i trafiken de senaste dagarna-Har man helt missat nyheterna och varningarn då???? DET KAN BÖRJA BRINNA ÄVEN I VÅR KOMMUN OM VI INTE ÄR RÄDDA OM DEN!

Kanske är det som när min granne matar fåglarna från sin balkong- trots att det är otillåtet- Resultatet av att måsar och skator samlas och vill in på min balkong är ett resultat som inte tänks på i grannens värld! Skatinvasion på balkongen är inget kul kan jag lova!! Cigarettfimpar som slängs och gammalt bröd som slängs som en dusch från balkongen- och resultattänket bakom verkar vara 0 koll!

 Tacksamheten sprider sig istället över de otroliga insatser som samarbetar och hjälps åt för att få avslut på bränderna! Fröken väder har aldrig strålat så länge och så varmt över vårt land som denna sommar., så henne kan vi räkna bort. Medelhavsvärme kommande vecka också. Och visst känns gott för oss sommarlediga familjer som vill njuta av salta bad och utomhus.. 

I visa vyer i vissa upplevelser behövs inga ord. De skulle bli tomma på något vis. Likt dåliga ursäkter. Ni vet de där nejen som sägs mellan raderna istället för rätt ut. Skitsnacket som gör ont. Pålitlighet som visar sig vara opålitlighet. Tydligen kan man skicka dem till Kina enliget Bergagen och Tess - Lyssna på deras podd! Så bra! Bra knep, ska lära mig nyttja den tanken- annars är livets schackbräde också ett bra tänk- kan bara undra hur många bönder och springare det finns..

Lördagskaffet doftar- vyerna från igår bunkras. Tacksam över en förfrågan som bjuder lördagen på en utflykt! Känns bra inför höst och mörkare tider. 

Kram A.