Årets kyligaste havsdag, idag- iallafall för mig- men attans så gott jag somnade under dotterns finfina filt och vaknade sedan av solstrålarnas värmande. Trots molnig förmiddag blev det alltså en heldag vid havet även idag. Jag skulle kunna kalla dagen för en fullt normal sommardag- temeperatur mässigt. Ni vet en sådan där dag när man tar av och på sig på stranden allt eftersom solen går i moln eller strålar för fullt. Utomhus en heldag tillsammans med en snart vuxen utflygen dotter tillhör inte vanligheten och gav massa påfyllnng av goda samtal, frukost, fika och lunch vid havskanten. En singelmammas lyx ligger ockå i att få till umgänge med en och en av de fyra barnen. 

Med dotterns medvetenhet om vad hon stoppar i sig blev det också till att smaka vegansk yogurt. Och jag måste säga att den var mycket god och med en banan skivad till och kaffe blev det en nyttig god och mättande frukost denna sommarmorgon. Njutning utmaning och lärande skulle man kunna säga att dagen gav, vilket känns bra.

 
Vegansk yogurt-Yosa sport majamix blåbär och hallon.

En mycket god utmaning som jag kan tänka mig att fortsätta att stoppa i mig!! Ser ni förresten den fina randiga filten i bomull med foder i och fransar- så superduper fin!! Inköpt i Grekland av dottern! Kan hennes goda smak komma från modern, tro? Så klart ha, ha


Havet är sövande - iallafall vad det gäller för mina döttrar.

Idag sov ytterligare en dotter vid havet i mitt umgänge. Och jag somnade också!
Några goda samtal hans också med och ja, kan man jämföra sin egen ungdomstid och barnens?  

 

 
Havet är en njutning.

Även om vistelsen vid havet blev med kläder på och inget dopp i det blå- sä är det en njutning att andas hav. 

Ytterligare en dag att tanka in i den goda energibägaren.

Kanske energin räcker till fortsatt målning nu här hemma. Ett rum snart färdigt och bilder på det kommer imorgon. Och ni vet- när jag ändå håller på, så tja- det blir ett rum till som nu tar plats i sommarprojektet sommarmålning! När känslan är med ska man köra ha,ha

Nu sömn.

Kram A.