Godmorning- har ni fattat vilken dag som ligger framför? Dagen D. Dagen som aldrig kommer tillbaks! Den där dagen som imorgon och resten av vår tid här på jorden ligger med i minnenas arkiv. Dagen som vi vill minnas. Den dagen ligger framför oss nu- för inte vill väl någon av oss gå in idagar som vi inte vill minnas?

Själv ska jag låta kreativiteten flöda och planen är ett till färdigmålat rum innan dagen tar slut! Vilket gör dagen till en good day for the history! Painting, painting, painting och snart är hela våningen grå! 

 
Köp, sälj och bortskänkes - ypperliga sidor för ett hållbart tänk och liv.

Jag är näst intill euroforis-  så fantastiskt bra det är med dessa sidor- Igår bytte stolar, säng och spegel hem istället för att antingen stå kvar i otrivsel alternativt hamna på sopptippen fast att de har mycklet mer att ge! Så kul!

Dagen igår utan innehåll som var tänkt men ändå blev en historisk och värdefull dag.

Jag tänker att frågor ger svar och kommunicera mera är bra likaväl som att respektera oliktänkande och olikgörande!

Gör om gör rätt om den tanken inte slagit dig- funkar utmärkt!

Kram A.