Sitter i soffan och berömmer mig själv. Detta till trots att runt omkring kan liknas ett mindre kaos... 
Dock bickar jag hellre längre än så  och bort till sovrumskorriodoren. Sommarprojektet att måla om 2 sovrum och byta rum med minsta dottern har tagit fart rejäl det senaste dagarna ( kan ha att göra med att tjejerna är på semestertripp med pappan, hans tjej henns barn och tejernas halvbror. Ibland kan jag tänka att skilsmässobarn har det ofta riktigt najs- dubbelt av allt, liksom. Mer om det tänket i ett annat inlägg.

Tillbaks till mitt "lilla" sommarprojekt. Jag är ju en idèmänniska som gärna använder möjlighetstänk. Dock ibland saknar vissa tänk hos mig en aning realism.. hm..
I sommarens projekt är målningen helt ok för mig att klara av och jag har också gjort det - 2 rum färdighmålade och avbockade från attgöralistan- Heja mig!

Sen var det byte av rum för mig och minstingen. Tjena tjena hallå-tjejerna är ju på resa och möblerna behöver fler än mina hämder för att flyttas!! Hur tänkte jag där??? I

Nu vet jag att jag redan visste jag när jag började projektet att jag skulle lösa det - det vet jag idag.
Så tur att små "skitungar" växer upp till hjälpsamma vuxna och två av dem har hjälpt sin "gamla släkting" i vanlig ordning idag! Jag bukar och bockar och niger och är dem evigt tacksam för hjälpen och hur möblerna nu står på plats.
Den ena skitungen bjöd sedan på söndagsmiddag- pannbiff med mos- riktig husmanskost- SÅÅÅ GOTT!!!! Nu finns det stort hopp för mina små juveler att också växa upp till hjälpsamma vuxna- Me like!!  

Den där lilla ungen var den första i den nya generationen som kom och jag var 16 år- direkt vann hon mitt hjärta- sen har hon funnits där. Idag en mycket hjälpsam och god vuxen!


Den lille klimpen är min gudson som också han har vuxit upp till en hjälpsam vuxen och hjälpte sin gamla gudmor väl idag!!

Två "skitungar" i tomtens knä en jul för länge sen!! Söta små skitungar som knoll och tott!


Och matkonsterna är det inget fel på- söndagsmidaggen som jag blev bjuden var såååå god!!


Rum 1 före rumsbytet


Rum 2 före rumsbytet

Som ni säkert förstår nu var inte bytet av rum och bärandet av möbler gjort i en handvändning- men hjälpsamhet, teamwork och god anda kan råda bot på mycket.

Tack för idag skitungar- ni gjorde den väl tillsammans med mig!!

Kram A.