Godmorgon! 

Vilken känsla det är för mig att vakna av att solstrålarna tränger in genom det öppna rummet i mitt alldeles egna iordningställda sovrum. Vardag och självklarhet för många men lyx för mig! 
Har man som jag varit trångbodd och sovit i vardagsrum och klädkammare är detta att ha våningens största sovrum som mitt alldeles majstätiskt!

  
Sovrumsfönster där gammalt har bli nytt och skapar lugn och ro


En singelmammas vardagslyx behöver inte kosta skjortan-: Prisvärd väggfärg och samma möblemang. Har plockat fram små detaljer som redan finns i hemmet för extra lugn och ro känsla. Jag behöver det idag.


Små detaljer ger känsla- en pläd, en spegel, en drömfångare


Jag ligger i sängen och blickar runt i rummet- för några dagar sedan vitt och halvslitet. Nu nymålat i grått och färdigmöblerat förutom ett liten skrivarvrå som jag letar vidare efter. Men resten iordningfixat av mig själv- Man kan det man vill! 


Sängbordslyx- med utvecklande läsning på olika sätt
 

Reflektion av ""the past - Ett ordentligt genomtänkt ordning och reda sovrum har jag inte haft sen jag vet inte när. När jag bodde själv med alla 4 tjejerna sov jag i vardagsrummet. Inte optimalt men det funkade. Prioriterade rum till tjejerna. Ett tag hade jag och småtjejerna sedan en familjesäng som vi delade på. 

I denna våningen kröp jag först in i det minsta rummet och prioriterade stort till tjejerna. Mitt minsta lilla krypin var då mer ett kontor med säng inhyst än som nu ett fantastiskt fint tonårsrum. 
I mitt tidigare sovrum var det fortfarande mer kontor än avkopplande och lugn inför sömn. Var sak har sin tid och med två tonåringar som hellre vill ha litet och mysigt blev det stora rummet nu ledigt till mig.

Idag är jag på det klara med att så lite som möjligt av kontor och annat onödigt ska in i mitt rum och störa lugnet. Idag väntar gaderobsförflyttning- ut medtonårskläderna från rummets gaderober och in med mitt. Här ska vikas!

Ja tiden har sin lilla gång och att ta tag i det som man släppar efter och som man vill och kan är klokt. Det blir ofta så bra då!

Kram A.