Godmorgon denna tidiga morgon! 
Herre gud jag vaknade strax före fem idag. AV MIG SJÄLV!! Lyssnade direkt efter vindande och regnsmatter - inget dera- SKÖNT! Åskmuller var bortom dessa trakter också. Dock har dagen bara börjat och stormvarningen kvarstår på vädersidorna. Runt klockan nio denna förmiddag ska det börja vinta rejält här i mina trakter- Hujeda mig!  

Sovrumsvy - lugnet före stormen

Usch jag gillar inte när fröken väder vindar på rejält! Inatt säkrade jag lösa ting på balkongen och plockade in. Kanske onödigt, men ibland känns det helt rätt att göra de säkra istället för det osäkra. Tystnaden som är ute nu känns nästan spöklig. Naturligtvis bara föra att jag vet att vindarna snart tar fart. Kan undra om jag tänkte rädsla för vädrets makter när jag var yngre? Jo, lite iallafall- oväder med kraftiga vindar har jag aldrig varit förtjust i. Och ett träd söm föll framför bilen en stormig dag har säkerligen satt sina spår- vad hade hänt om jag kört några sekunder snabbare..

Fortsätter annars mitt röjade och ommöblerande här hemma. skönt att vara färdigmålad på ett tag. Men att byta gaderober tar sin lilla tid det också! Kanske handlar det om antalet plagg som ska bäras ur och sedan läggas in i nästa.. Bra blir det iallafall, det märks på det som jag kommit iordningmed hittills under dessa dagar. Fortfarande är vissa delar av hemmet ett kaos och väldigt ligt mig ha ha.
När jag går in i något gör jag det till 200% och jag gör gärna allt på en gång så ett mer helhetskaos skapas. När röran sedan ska iordningställas börjar jag med ytterligare detaljer och gärna i ett annat hörne än vad majoritet skulle börja.. Men resultatet när känslan är med brukar bli så bra så! Tilläger att det har tagit än del år att se mitt jag från den sidan och hur bra jag är som vågar gå efter känslan och skita i strukturen. Mycket energi har lagts genom åren på att försöka skapa ett annat jag än jag. Så dumt när jag är mitt bästa jag för mig!

 
Nattmasken- gudomlig gör underverk med min hy när jag sover!

Japp, nu kör vi dagen Har vaknat till ordentligt av stretchande, kaffe och ansiktsregörning och kallt vatten. Testar förresten nya hudvårdsprodukter i samarbete med Hudvårdsguiden. se Jag är ju som ni vet redan frälst i deras nattmask- bästa ansiktsmasken ever som tas på innan läggdax och som verkar över natten. Huden blir amazing till morgonen! Koreansk hudvård kan helt enkelt vara grejen- Nu testar jag regöring toner och  lotion - Känns så skönt att vara tillbaks i riktiga hudvårdsrutiner morgon och kväll igen efter sommarens sommar Och produkterna känns bra so far! Tack för möjligheten att testa dessa sköna produkter säger jag till Hudvårdsguiden.se.
Det är kul detta med att testa nytt- man upptäcker ju mer av världen och har möjlighet att skaffa sig själv det bästa förs sig själv istället för att stanna kvar i något dåligt eller medelmåttigt, vad det sen än gäller.


Koreansk hudvård som testas i nuet

Även om jag har produkter från ett annat märke som funger bra på min hud tänker jag att bra alltid kan bli ännu bättre. Och det vet jag inte förrän jag testat! 
Produkterna som j

testar från Hudvårdguiden .se  är en cleanser som rengör väl. Den är i skumform och känns hittills som den gör min hud lite mer silkeslen än annars. en minskar också porernas förstoring. Efter rengöring en tar jag en toner ( ansiktsvatten) Det var många årsedan som ja använde ansiktsvatten, så det känns kul att testa. Och ja, det känns som denna tonerna får min annars torra hud att behålla en naturlig lyster och återfuktning. Jag avslutar med en fukt - Super Aqua som ska hålla min hud återfuktad i upp till 24 timmar och jag måste nog säga att den håller huden länge återfuktad - och den klibbar inte! Superduper! Plusspoäng hittills för produkterna från hudvårdsguiden som jag tycker är väl värda att testa! Länkar här under!

 

Inredning

Gardiner: Jotex

Blomkrukor: Ikea

Koreansk hudvård

Rengöring : Hudvårdsguiden.se

Ansiktsvatten: Hudvårdsguiden.se

Ansiktskräm: Hudvårdsguiden.se

Efter att lyxigt legat i sängen och bloggat ska jag hoppa in i duschen. Nästa projekt är att hitta kläder till en mulen dag i hemma kaoset ha ha.

Kram A.