Startar lördagen tidigt. Bra medvetna val idag. Att gå efter känslan- I like that. Mer och mer ger jag mig den tiden, som belöning. Ett bra belöningssystem för mig. Ingeting i livet säger väl egentligen att vi måste var på topp och göra måsten och jobba efter mål 24/7 eller hur? Kan det vara rädslan att stå utanför gemenskapen som styr? Isåfall är väl gemenskapen inte en äkta gemenskap oavsett bransch eller ämne..

Jag har en good feeling today till att rensa förrådet- yes, så är det allt. En miss kan vara att regnet som lovats inte faller utan solen strålar- men skit samma D-vitamin har jag fyllt på rejält i sommar medans förrådet känns härligt att bita tag i. Jag går efter känslan.

Hur bra är ni på att stoppa i er mellanmål av det mer nyttiga slaget efter just ett ansträngande pass? Eller ja, mellanmål över lag käkar ni det?
3 huvudmål och 2 mellanmål/dag- Hur många får i sig det? Att man skulle gå upp i vikt atv att stoppa i sig så många mål är en myt- det hela handlar om vad du stoppar i dig under målen. Oh hur du rör dig- slösar du ingen energi så såklart ökar risken för viktuppgång.
Ett grönt äpple är tex ett fantastiskt bra mellanmål medans en kexchoklad är på sitt sätt njutning för stunden men i sdet stora hela ätt fördärv för både kropp och själ. Men likaväl för de som vill gå upp i vikt är ju att stoppa i sig bra mellanmål- snabba kolhydrater som lagras av tex kakor och choklad är ju inte den viktuppgång som kroppar mår bäst av.

Jag har fått möjligheten att testa ett knäckebröd från Ryvita- ett proteinrikt sådant. 
Numera äter jag nästan aldrig bröd. Vitt bröd är helt borta ur min kost. De få gångerna jag har stoppat i mig en bit vitt bröd är det som om magen nästan börjar jäsa som en degklump. Jag mår helt enkelt bättre utan. Och ni ska veta att jag har älskat färskt vitt bröd i mina dagar!!
En knäckebrödsskiva kan jag istället numera ta som mellanmål nån gång ibland. Så att testa detta knäcke var ju superroligt- och sååååå gott!!! Innehållet av mycket protein röd quinoa och sesam smakade superduper. En lite saltsmak trängde också igenom och gjorde brödet superb. 

Så enkelt och perfekt mellanmål efter tex en powerwalk eller ett träningspassa med två knäcke sallad ost leverpastej och paprika! 

Jag kommer absolut fortsätta att äta detta proteinrika knäckebröd som bra mellanmål, emellanåt. Har ni svårt att få till bra mellanmål så är detta brödet väl värt att testa. Finns på Ica hyllorna!

Älskar verkligen möjligheten att testa nytt! Superduper när det ger mersmak i hälsans tecken också! Tack för det Ryvita!!

Nu förrådsdax!

Kram A.