Hur är det nu med att vissa dagar inte blir som man har tänkt? Ligger det någon sanning i det eller har man tänkt tankar i sitt undermedvetna och styrt dagen in på dem? 

Skyfall från ovan värre en någonsin, Skrivarbete som ska göras och glas som hoppar ur glasögonen- en kombination som enkelt skulle kunna vara en dag av innehåll som jag inte tänkt..
..men jag tänkte faktiskt på mina glasögon igår. Dock i andra termer än att glaset skulle falla ur. Den tanken har aldrig någonsin slagit mig!
Vad gäller vädret så är jag inne på jackfokus i mina tankar..

 

Ja mina vänner tankens kraft I bieleve that och mer och mer får jag bevis av att våra tankar är kraftfulla. likaväl våra medvetna som omedvetna. Därav- bra tips att hålla fokus på att medvetengöra våra omedvetna tankar upp till ytan.
Vilken omedveten tanke ligger bakom din dagliga handling?
En ärvd tanke från tidigare generation?
För den den dig framåt?

Om inte- byt ut den till en medveten tanke som får dig att handla mot din framgångsresa!

By the way blev det regnkappa på och ny skruv i glasögonen gör nu att glasen är på plats igen! Tanken på den goda känslan av att kunna fortsätta dagens arbete med mina glasögon på gjorde att steget ut när himlens portar öppnade sig inte blev så kännbart. Regrock är en god investering- helt klart!

Glasögonbågar: Michael Kors

Kram A.