Sådär- nu är balkongen förberedd för fröken väders stormiga vindar som väntas svepa över under morgondage. Hujeda mig, det där med stormvarning skrämer mig nåot. Det finns en maktlöshetskänsla ihop med det ordet.

En annan storm ett annat år tror att det också var en höst. Småbarn i bilen och bara några meter ifrån att ett omkullblåst träd skulle hamna på bilen. Scary? Yes!! Jag stannar mer än gärna inomhus när vindarna viner och det kommaer stormvarningar på väderkanalaerna. Säkerställer att både tennstickor tändare och stearinljus finns ifall den där "Knud" för med sig strömlöshet. Tekniken kommer också förberedas med fullladdad telefon och powewrbank. 

Peppning till en icke hemmaboende dotter kan bli så här rolig över snapshat. Tekniken idag är fantastsik- väl värt att tycka! Om hon blev tillräckligt peppad och gick och tränade det vet jag inte.. beror på om hon går i mina fotspår eller inte..


 Balkongen redo för stormen Knud

Nu lite blandning av middag och frisörstuga. Tonårsligan ska bli ännu blondare och bleker håret på varandra. Same same but diffrent, för oj vad vi blekte håret på varndra i min ungdom.
Lite läxläsning och lite förberedelser inför snickartjänst i morgon. 

En helt vanlig vardagskväll hemma hos oss - lite spontant och lite planerat.

I slutändan blir allt ändå bra!

Kram A.