Reflekterar frisörskolan här hemma igår och minns mina egna tonår med blekningsmedel, hempermanent och hemmaklippning. Därifrån till nu har mitt hår växt till längre modell, tagit några år med helsvartsvall, för att åter vara tillbaka som blond. Att byta frisyr lngd färg och form på mitt hår har alltod varit trivsel för mig. Äpplet faller inte så långt från trädet som man brukar säga och det är inga konstigheter här hemma att komma hem med slingpaket eller färg för att fixa håret. Varken bland de hemmaboende eller utflugna döttrarna. Alla döttrarna har "fostrats in i längre hårsvall och klär mycket bra i det! Som små var det vana att var under min sax. Vilket också generera till att de själva vågar använda både sax och färg i håren. Kul tycker en påhejande mamma. Ni vet "har man inte prövat vet vet man ju inte". 

Igår var det slingerafton- och två blondiner blev blondare. God vänskap och de fixade på varandra. Härligt att ha dem vid köksbordet en hel kväll pysslandes med detta och kunna njuta av mysigt samtal med dessa tonåringar

Koncentration- vill man vara fin får man lida pin. Inget ojande alls när hårslingorna drogs igenm hättan. Så duktiga tjejer!

Näste mans tur och det är dax för att ta i blekningsmedel i de utdragna slingorna. Allt gick som smort. Glad blev också mamman, jag i detta fallet, över att de duktigt blockade iordning efter sig och slängde tomma förpackningar. Skönt att slippa sådana påminnelser!

Vilken skönhet!

Kolla in så fin hon blev med "homemade" slingor i håret! Tonåringar kan allt mer än både de och vi vuxna tror många gånger!

Supersnyggt fixade de i sina hår igår! Kanske tror de på frasen "blondies have more fun"- Och jag går helt klart i bräschen på att hålla med dem.

By the way- Mitt egna hår blev höstblont idag.
De sommarblonda har liksom gjort sitt - Lite mörkare blondt känns superduper- höstblonda jag helt enkelt!! Och jag är supernöjd! 

Mitt höstblonda jag!

Nu är jag mitt egna jag i höst. Följer min känsla den leder mig rätt. 

Kram A.