Det där med förändringar och att ha modet att förändra är på sitt sätt spännande.
Går det att öva upp modet att förändra?


Antikt svart

Jag tror det. Jag tänker att det många gånger handlar om hur vi förhåller oss till förändringar och faktiskt livet. Livet är förändringar och förändringar är livet. En del av dem kan vi påverka och andra. tja de står utan vår påverkan men kan ge övning i förhållningsätt och ge tillgång.

Hur övar man då sitt förändringsbenägna jag och samtidigt vidgar sitt förhållningsätt?


Bye, bye silver

Heminredning är bra. Genom att förändra inedning och färger övar jag upp min tidigare låshet i att minnena sitter i "döda ting. En pensel, en burk färg och ett dött ting kan få en helt annan position i hemmet än tidigare. En övning i att vidga sig själv i den egna borgen. När ett dött ting får en ny färg kan det få hemmet att leva på ett helt annat sätt. Likaväl som tinget i sig själv kan stråla och få byta plats som aldrig förr. 

 
Arbetsverktyg till egen förändring

Att ta kommandot och öva med med små medvetna förändringar ger ett vidgat synfält. Resultaet kan ge märkbart gräns för vad jag själv kan påverka och låta det som står utan min påverkan att vara ifred från min energi.


Skillnaden som gör skillnaden även för små detaljer

Här hemma har jag provat med silvriga ramar men "icke sa nicke"- de blev inte helt rätt och nu är de åter på plats i annan skapelse. Black is beautiful. Antiksvart, I love it.  Jag tog kommandot själv och återskapade trivseln, genom att måla om. Nu är hemmet redo för höst mys och även jag!

Kram A.