Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska tycka om kyla och mörker. Har ju tidigare berättat för er att jag för första gången någonsin genom åren har kännt mig redo för hösten, efter rekordlång och varm sommar. 

Här är jag nu - mitt i hösten. Jag tivs i den med många roliga jobbuppdrag rolig fri tid. De skrovliga halsarna är inte lika njutbart..

Inomhus, ihopkurande, levande ljus och värme.
Visst är det superskönt och mysigt?
 
Blondies have more fun även med polotröja på

Sen kommer vi till de kyliga vindarna..och mörkret, som läger sig redan under eftermiddagen.. Charmigt? Nja..
Jag vill ju göra klart min dag innan hopkurandet i skymningen sker. Jag är sk mörkrädd, eller jag tycker att mörkrets infall kan vara obehagligt och får ont i både öron och hjärna när fröken väder vindar kyligt!

Slutsatsen i denna reflektion är att hösttrivsel i all ära, och för att den ska befinna sig längre och oftare oavsett mörker, kyla eller vindar ( ni vet det där man inte kan påverka och som man inte ska lägga energi på..) så är medvetna klädval som tjocktröja med polo och snart en varm mössa till, mycket smarta och goda medvetma val . Iallafall för mig!
Jag är mitt i hösten och fortfarande redo för, den trivs i den och tillmötesgår dess kyliga och mörkare utveckling som är på språng, med medvetna varma och praktiska klädval.

By the way- små stunder med vardagsreflektion, med god och tacksam tankegång som målsättning- också det ett vertyg til mer hösttrivsel när mörkret faller på.

Kram A.