(Betalt samarbete)

Det är nu när höstvindarna viner, regnet smattrar på rutorna och kylan ligger i luften, som jag är mer tacksam än någonsin över valet av bostad och bil. Snart är det dax att sätta på vinterdärck och göra bilen redo för vintertrafik. Just denna kyliga årstid är det skönt att ha en varm bil att kunna forsla sig med.  Även om en nyare bil så klart också kan gå sönder så är riskerna inte lika stora som med än äldre bil. Jag kommer ihåg en tidigare bil, där batteriet började krångla. Allt som ofta startade inte blen. Även vid byta av batteriet kvarstod problemet. Vilken skräck det var- att inte vara säker på om bilen skulle starta eller inte när jag skulle iväg. Den tryggheten betalar jag gärna för idag. Jag lägger också bort tankarna på det som står utan min påverkan vad gäller slitage eller problem som eventuellt kan komma, även på en nyare bil som min. 

Ta tex stenskott. Jag råkade ut för det i somras. För första gången någonsin. Vilket också gav lärdom. Utan erfarehet vet man oftast inte vart man ska vända sig. Efter just stenskottet tänker jag att vissa saker är bra att lagra i bakhuvudet. Vart man ska vända sig, vad som ska göra tex..

Det var därför en självklarhet att skriva denna texten i samarbete med just ett jourföretag inom glas som har öppet dygnet runt. Ett företag som alltid finns i bredskap dygnets alla timmar när glarrutor går sönder likaväl på bilen som till bostaden. Så bra! Orden i texten är givetvis mina egna.

Är olyckan framme kan ju både bilruta och fönster i hemmet gå i kras oavsett tidpunkt på dygnet. Att då kunna ringa glasjour som står till tjänst för alla inom storstockholm är ju alldeles ypperligt. Det är nästan så jag blir sugen på att flytta till Stockholm för just denna bästa servicen! 
I med detta samrbete så blir jag nyfiken på att ta reda på vilka glasentreprenörer som ger liknande service i "min" del av landet. En ruta kan ju såklart likaväl gå sönder kvällstid här i Göteborgsregionen också. Vem rycker ut då? Detta är något för mig att eftersöka. Jag hoppas, vill och tror att även andra delar i vårt avlånga land har liknande service inom glas. Men tills dess jag vet det så grattis till er i storstockholm som dygnet runt kan vända er till Glasjour för hjälp med trasig glasrutor! En suverän service helt enkelt väl värd att lagra i bakhuvudet och kanske tom lagra telefonnumret till i telefonboken!

Kram A.