Bland det mest spännande med bokmässan är att jag aldrig vet vilka böcker eller upplevelser som följer med hem. Såklart brukar jag alltid gå igenom gå igenom programmet innan och kryssa för det som intresserar mig. Sen blir det liksom som det blir- en del hinns med och mycket mer kommer till. I år var plannen att få med sig ytterligare några böcjer hem: Jessica Frejs kokbok "Hur lätt som helst", Agneta Sjödins "Drömdagboken" och senste böckerna av Frida Boisen och Nina jansdotter. Att väskan hem skulle innehålla tidningar och "The diamond year" av Hanna & Amanda fanns inte alls i mina tankar. Det är just detta, bokmässans överrskningar som jag älskar ihop med det planerande.


Tidningar och nya böcker av Jessica Frej, Agneta Sjödin , Hanna & Amanda
Även jonas gardell senaste mästerverk följde med hem. Däremot inget av Nina Jansdotter eller Frida Boisen-får checka dem vid senare tillfällen. 


Drömdagboken alltså vilken titel!!
I love it ser med spännng fram emot ta mig in i denna boken.

Jessicka Frej & Lisa Lemke inspirerade både mig och döttrarna med matprat.
"Hur lätt som helst fick följa med hem och min förhoppning är att den ska vara ett verktyg till att förenkla matlagningen här hemma


Jessica Frej, vilken glädje & inspiration hon sprider till att äta gott & att tilllagningen ska vara enkel. Me like!
Hennes fantastisk egendisignade klänningar är också supertjusiga!!


Sven Wolter- ja vad säger man- en eminent man i sina bästa år!


Jonad Gardell bjöd på en stor skopa inspiration till glädje mitt i sorg, när han berättade om sin nya bok 


"Till minne av en villkorslöskärlek",  boken av Jonas Gardell som fick följa med hem till mamma. Signerad såklart!

 
2018 och det vimlar av youtubestars.
Har svårt att hålla reda på alla som nämns och spelas upp här hemma. Men här är en- Thomas Sekelius.


Med två av fyra actionhjältar blev söndagen härlig dag på bokmässan.
Jag tror att premiären för min ena actionhjälte av detta event, också gav mersmak och att bägge kan tänka sig besöka bokmässan fler gånger framöver.

 
Glad likaväl inombords som i det yttre leendet efter dagen.
Goda samtal med döttrarna. Klokskaper från seminarie och talare. trevliga författarmöten och ett härligt folkvimmel på mässans golv. Jag tycker om att vara bokmässebesökare!

Nu ska jag läsa de första sidorna i drömdagboken innan sömnen väntar. Min förhoppning innan är att den ska inspirera och stärka mig till att fortsätta med mina drömmar. Det är ju dem som tagit mig dit jag är i nu, ett år efter förra årets bokmässa! Mer inspirerad än någonssin till att fortsätta vidare där jag är idag och låta historien bara finnas med i acceptans av att den har varit och inte är.

Kram A.