Vissa dagar är mer en blandning av allt en att något blir färdigt.. Har ni också upplevt den känslan? Man står liksom mitt i av olika saker och uppdrag. Ingenting är i närheten av ett färdigt resultat...

Frågan är då hur hanterar man denna känslan på bästa sätt så att stressen , då menar kag den negativa stressen som eventuellt kommer krypande av många bollar i luften och ingen i mål?

 
Mörk choklad , tangentbord och vips betades en punkt på listan av. Ni vet ibland ställs man i situationer att lösa som inte alls passar in där man är.Fast å andra sidan känns det bra efteråt att ha löst - eller hur?

 
Min kursledare, författare till yrket, har tipsat om sin rutin till att hitta lugnet till skrivande- en ruta mörk choklad och kaffe. Som en ritual för att finna lugnet och inspirationen.

Testar en ruta av en för mig ny sorts mörk choklad och andas in - japp det finns möjlighet att jag kommer "stjäla hennes rutin framöver!

Det där med att dela viadare saker, rutiner och val som fungerar- visst är det underbart- Tack för tipset bästa Jorun! Förresten var chokladen precis så god som jag önskade!

Känslan av lugn och att ha möjligheten att hinna med stärks inom mig. men visst krävs ett fokus som bara den och det är det man måste finna för att reda ut och nå resultat.

I nuet har jag brottats med att inte vara där jag vill i inlämnaingar på min författarkurs. Jag har snurrat runt inspiratioenn och inte sorterat bort sådant som stör.

Med min nya rutin öppnar jag upp för att fånga inspirationen istället för att vänta på den.

Tipsar alltså om en startrutin för att bena ut och jobba på.

Chipp chopp - nu viadre till worddokument och mer fingarnade på tangenterna!

Kram A.