Ordar ofta om det där med inpiration. Vilket behövs inom olika områden, olika mycket för olika av oss. Själv behöver jag allt som oftast inspirera mig vad gäller mat & matlagning. Jag har inte automatiskt fallenhet för att hitta eller komma på att prova nya produkter eller recept. Jag behöver få inspiration till nytt i köket serverat till mig på silverfat liksom. Faktum är att ju mer inspiration jag får, ju roligare tycker jag det är att testa nytt i köket!

Jag vill att det ska vara både enklet, lätt och ekonmiskt fördelaktigt att testa nytt- då trivs jag! För mig är det en självklarhet att stå bakom enkla och ekonomiskt bra möjligheter inom många områden.

Många fler än jag har ett hushåll med endast en inkomst och kanske också ett gäng barn eller tonåingar hemma. Då känner ni säkert igen er hur tradigt det kan vara ibland att få till middagar med inspiration.. Eller att hitta nytt att våga prova i matbutikernas hyllor.
Men lika svårt kan det såklart bli för ensamhushållet, tänker jag, att hitta nya maträtter att laga till sig själv. Det är därför med stolthet jag här kan presentera både en  TÄVLING & Rabattkod ihop med min nya samarbetspartner SMAKBOX. Kolla in nedan!

SMAKBOX är för mig genealisk! En box fylld med nyheter från matleverantörer. Nya smaker och produkter till ett värde av 350-450kr kommer i en fin låda med inspirerande recept. Priset är endast 199kr och i vissa regioner går det också att få boxen levererad ända fram till ytterdörren!!! Jag älska detta- ett för mig enkelt sätt att hitta matinspiration och nya favoiter av matprodukter till ett alldeles fantastiskt bra pris!
By the way Boxarna går också att välja i ett mer hälsosamt alternativ, då heter den
Smakbox Balans och innehåller vegetariska produkter och produkter med mindre socker! Visst är detta supeduper?

Längre ner i inlägget hittar du bilder från senaste Balansboxen och produkter ur den som vi har provat! Jag är supernöjd, produkterna har gett ny glöd i köket och nya produkter för mig att inhandla i livsmedelskassarna i ett hälsosammare tänk!

I samarbete med SMAKBOX kan jag nu lotta ut deras kommande box fylld med HÖSTPEPP som du ser på bilden nedan!!! Boxen innehåller hela 21 produkter till ett värde av ca 400kr och du kan alltså vinna den- helt gratis!!

TÄVLINGEN finner du på min instagramsida - @annelieeng och den är busenkel!
Så in och tävla nu, med chans för dig att få en smakbox fylld med HÖSTPEPP och matinspiration!

För dig som inte har instagram har jag också ett erbjudande-
nederst på sidan har du en
RABATTKOD som ger dig hela 50% rabatt på din första box från Smakbox!

Nedan följer först alltså bilder från senaste balansboxen- en box fylld av nyttigare alternativ att njuta av! Kan säga att jag hade aldrig hittat någon av dem i affärerna om jag inte provat dem genom smakbox innan!

 
En härlig blandninga av produkter som ger nyttigare matintag-

SMAKBOX BALANS!

Ris

Bubbligt vatten med ny smak

Choklad utan spår av nötter och annat allergiframkallat

Mynta smak i drick form

Jag ser fram emot att kunna bjuda er på mer inspiration och möjligheter i köket genom mitt samarbete med SMAKBOX- Håll till godo och våga prova, njut av inspirationen och in på instagram och TÄVLA för vinst av en egen box till ett värde av 400kr!!

RABATTKOD: ANNELIEENG ger dig 50% rabatt på din första box från Smakbox . Rabattkoden gäller under hela oktober!!

Med det önskar jag en fantastisk HAPPY FRIDAY!

Kram A.