Fredag igår och tacos serverades säkerligen i många hushåll. Så också hos oss. Därmed inte sagt att vi här hemma endast äter tacos på fredagar. Tacos fungerar vilken veckodag som helst. Enkelt och snabbt att tillaga- man stoppar i munnen från de skålar man själv gillar. Alla äter något. Förträffligt att stå framme ett tag när inte alla äter samtidigt! Jag älskar tacos!!


Fedagstacos hos oss

Vissa ingredienser är också som standard- grönsakerna brödet chipsen salsan. Igår testade jag att byta ut den annars så trogna färdigköpta salsan mot hemmagjord mangosalsa- mumma så gott det blev!!!
Alltså det blir en stjärna både bakom och framför tacos med denna salsa till! Receptet får du nederst i inlägget!
Mangosalsan passar i andra sammanhang också, som till kött hamburgare och säkerligen till ett vegetariskt plockbord med. Enkel att göra och inte särskilt kostsam- me like!
Idag ska jag stoppa i mig till lunch, det lilla som blev kvar av salsan. Den är lika god dagen efter!


Mangosalsa hemmagjord så enkel och sååå god!

 
Ny look av tacos bordet med både hemmagjord guaccemåle och hemmagjord salsa 


Recept 

MANGO SALSA

1 mango

2 avakado

1 kruka koriander

1 jalepeno chili eller spansk peppar

1 lime

2 msk olivolja

2 msk honung

Flingsalt

svartpeppar

Tillredning

Skala mango och avakado. Skär dem i små bitar. häll över i skål el bunke

Kacka koriander och chili. Häll över i bunken tillsammans med honung olivolja sften av en lime, salt och peppar. Rör om.

Låt stå i kylen och dra till sig eller servera direkt

Enklare en så kan det nästan inte bli till att höja smaken!

Trevlig lördag!

Kram A.