Ny vecka- vad blir det av den kan man undra? Det känns bra att vara påfylld av höstens bästa denna helg. God mat i olika former . Jag tom bakade igår- de ni! Eller ja, det är egentligen inga konstigheter- jag har två deadlines denna veckan och för att nå dem- antar jag- så vänder jag riktning och gör något helt annat, sånt som jag absolut inte ska lägga tid på eller brukar göra. Näst intill samma visa varje deadlines. Det är som jag behöver gå åt sidan föra att få till den sista farten och gnistan. Recept på bakverk kommer senae.

Hörrni-Vilket väder i helgen! Tog ni tillvara? Varmt soligt och vindstilla- me like.! Att fyila på med umgänge i härlig utomhusmiljö, passade bättre än bäst! Det är skönt att ha den inspirationen med sig från ledig helg in i en ny vecka!

Höstmarknad vid Nääs Fabriker med utomhuslunch vid en helt vindstilla Sävelången! Hur mysigt som helst. Min entreprenörskollega och goda vän Lena gav dagen extra stjärnglans! Visst är det förunnat att ha vänner som höjer och gläds med dig- helt villkorslöst? Lena är grym och jag är så tacksam över vår lördagsförmiddag ihop.
Vilken härlig färgklick hon är min goda vän och entreprenörskollega!

Visst är det väl så att kloka kvinnor står upp för varandra glädjer sig med anndras framgångshistorier och höjer istället för att förminska varandra?

Visst är det väl så att det är brist på kunskap som ligger bakom kravspecifikationen över att få något tillbaka, att utesluta och inte bjuda med alla. Likaväl som att maktprocessera framför någon annan med en helt annan värdskarta?

Jag tänkar också att baktalandet av kvinna om kvinna handlar likaväl om okunskap som avund och otillfreds i sitt egna liv. När detaljerna hittas kan också kunskap förändra.

Jag har många goda minnen med mig där idemänniskan i mig dragit ihop tillställningar och aktivitete för att ses. Så tacksam över det när ideerna numera läggs på annan utveckling. 

Tack Lena för klokskap skratt och babblande om det som hänt och inte hänt sen sist!Nu kör vi vidare framåt i våra entreprenörsroller efter våra egna val förutsättningar och trivselfaktorer! Det är då vi utvecklar som bäst!

Kram A.