Så blommar den där känslan upp igen.. Samma känsla som alltid så här års.. Jag häpnar över att känslan och tanken kommer fast att jag vet att det är samma år från år. jag tänker på julskyltningen.

Det har nästintill varit så varmt de senaste veckorna så att t-shirt och sommarplagg har passat in i eftermiddagssolen. Förlängningen av årets långa sommar är ljuvlig tycker jag. Att då komma till Ikea och mötas av granar och tomtar blev sisådär känslomässigt. Ni vet när tanken tänker REDAN??? 

Onödig tanke när jag så väl vet att det juliga pyntet kommer fram vid den här toden i handeln. jag bytte tanke och tillät mig njuta av det ljuvliga och glittriga. För hur som, juligt pynt är vackert att skåda!

Frågan är vilket är finast- guld eller silver??
I vilka färger glittrar eran gran?

Den "egna" varuvagnen fick vara utan tomtar glitter och kulor- det var inget som jag hade en tanke på att investera i.

Frågan är bra om den nästan fulla vagnens innehåll verkligen var sådant som jag hade på inköpslistan.. hm

Men fint blir det och känslan för de nya tingen är god. jag är nog en liten Ikeaälskare. Vad gäller juligt pynt, så får det vänta!

Kram A.