Alltså detta med hemleverans- en nytt påhitt för mig, men ack så bra! Så spännande när det knackar på dörren och paketet kommer. Spänningen stiger..
Vilket är innehållet? I
bland kan det vara bra att ha koll och förutse men den där spänningen som kan bli av ett mer hemligt paket kan liknas julaftonsstämning! Och det är kul!

I mitt smarbete med SMAKBOX kan jag erbjuda en rabattkod som ger 50% på din första box av på marknaden nya smakande produkter. Du hittar den nederst under bilderna i inlägget och till för att nyttjas!Smile Koden gäller under oktober.

Nedan ser du boxen höstpeppbalans som levererades hem till oss. Ännu bättre är också att nu går även SMAKBOX att få hemlevererat- vilket är så himla bra!! Du går helt enkelt in på hemsidan och kollar av om ditt postnummer ger dig möjlighet till hemleverans. Beställer du din första box senast 22 oktober kostar det inget extra och nyttjar du min rabattkod betalar du bar hälften av ordinarie pris för boxen!! Höstpeppboxarna börjar levereras från 25 oktober! Hos oss är det som julafton när boxen dimper ner- kanse kan bli så hemma hos dig/er också!

Smakbox är för mig och mina tjejer ett alldeles utmärkt sätt att hitta nya favoriter i livsmedelsdjungeln och att också utveckla oss inom mer hälsosammare produkter. Vi har nämligen valt boxen balans som är just en box fylld av mer hälsosammare och vegetariska produkter. Fantastiskt kul och givande för oss att prova som inte har specellt stor koll på den marknaden.

En smakbox är fylld med produkter att smaka, till ett värde av ca 400kr, alla nya på marknaden. Priset för en box är 199kr- så förmånligt!! och det blir som julafton- när upppackning sker! jag lovar! Recepthäfte medföljer vilket är helt super. Låt dig inspireras nedan!

Nytt groddat bröd- helt suverönt gott och safttig karaktär funkar perfekt att rosta!

Boxen höstpepp i smakboxbalans variant

Boxarna innehåller också godsaker- i balns varianten mindre socker

Knäckebrödet är redan en favorit här hemma bland lika väl mig som mina tonåringar och kommer finnas med på inköpslistan framöver!

Testa SMAKBOX DU med! Julafton varannan månad er inte att förakta! Beställ du Höstpeppboxen innan 22/10 och har ett postnr som funkar för hemleverans kostar levernsen inget! Med koden: ANNELIEENG får du också 50% rabatt på boxen!!! (gäller under oktober) De ni!

By the way har jag vi mitt samarbete också lottat ut 2 olika matboxar på instagram- där kan du också vara med i andra tävlingar framöver! Du hittar min instaprofil HÄR

Nu önskar jag en trevlig lördag i matinspirationens tecken!

Kram A.