(samarbete)

Vinter och kyla står och väntar bakom knuten. Än så länge lång och skön höst i Göteborgregionen och bara enstaka kölddagar. Men vintern den kommer- var så säkra! Frågan är bara när...Och när den kommer är vi också en dag närmare sommaren igen ha ha.

Ja ni vet nog vid det här laget att jag är en sommardyrkakare. Jag trivs bäst i öppna landskap som inte har något vitt puder över sig. Värmande solstrålar och ett kluckande hav. Igenfruset hav och snö från luften går inte att mäta med en sommardag. Dock har ändå årstiderna sin charm och som den frusna männsika jag är så älskar jag värmande vinterplagg! Konstigt nog spelar inte det någon roll om jag har några kilon mer eller mindre på min kropp- jag fryser alltid än då.  

En varm vinterjacka ett måste för mig denna årstiden. Tålig i tyget värmande luva och lite längre som går ner över bakom! Då är jag rustad för vintervita vidder och kyla! Och även de kan bli njutning för mig.

 

Jag klickade hem Birka jackan och är superdupernöjd!! Halvläng lite figursydd vilket gör att jag känner mig smal och smärt. Jackan är också mycket varm och mjuk. Finfint foder och värmamnde luva med nästan sametsmjuka detaljer som skyddar hals o kind om man knäpper upp den så högt. Jag trivs som fisken i min jacka!
Var lite inne på att bryta mönstret och välja en marinblå men det blev en svart. Och yes, den är såååå rätt i vinter och säkerligen flera vintrar framöver- tyget är tåligt och kommer garanterat hålla för utomhusaktiviteter mer än bara denna vinter. Den klassiska modellen är också hållbar!.

By the way missa inte att kolla in Norrsken nr 5! HÄR

I samarbete med Norrskenjackets kan jag nu erbjuda en super Happydeal, en rabattkod som ger 50% på bästa jackorna för kvinnor av kvinnor!! En försmak av blackfriday!! Rabattkoden och länk till Norrskenskollektion hittar ni nederst på sidan. 50% rabatt på en bästa vinterjacka inte att förakta- men snabba på gäller endast till lösrdag morgon!

Jag klickade hem Birka jackan och är superdupernöjd!! Halvläng lite figursydd vilket gör att jag känner mig smal och smärt. Jackan är också mycket varm och mjuk. Finfint foder och värmamnde luva med nästan sametsmjuka detaljer som skyddar hals o kind om man knäpper upp den så högt. Jag trivs som fisken i min jacka!
Var lite inne på att bryta mönstret och välja en marinblå men det blev en svart. Och yes, den är såååå rätt i vinter och säkerligen flera vintrar framöver- tyget är tåligt och kommer garanterat hålla för utomhusaktiviteter mer än bara denna vinter. Den klassiska modellen är också hållbar!.

By the way missa inte att kolla in Norrsken nr 5! HÄR

Jag känner mig definitivt rätt klädd i höst och vinter i min fina Birka jacka- den värmer och är riktigt snygg! I ur och skur likaväl tidig morgon som sen kväll jag är väck från frysandet och känner mig ombonad och varm!

Grattis till er som läser - nu har ni också möjligheten att klä er varmt och snyggt med Norrskenjackets till bästa pris!

Använd rabattkoden nederst!

I morgon fredag och arbetsveckan är slut- skön ledig helg för många och även mig. Oavsett väder ska jag njuta utomhus- min Birka ger mig möjlighet! 

Missa inte att följa mig på instagram och instastory för fler möjligheter till bästa priser och kampanjer- happy you!

Norrskenjackets: Norrskenjackets jackor för kvinnor av kvinnor

Rabattkod 50% rabatt gäller 1/11 kl.21-3/11 kl.09.00: Annelie

Instagram Annelie Eng: annelieeng

Kram A.