Ni vet ju att jag har en förkärlek till ett hem i gråskala och svart- I really love varje färdigställande moment av dessa färger i mitt hem. Kanske, kanske får det bli ett svart kök framöver.. från vilken leverantör kan man undra och vilket snickeri snickrar bäst..?
I vilket fall vad det gäller mig själv och min egna garderob så är svart den mest hållbara färgen där. År ut och år in landar jag i svarta kläder oavsett hårfärgens art. Det spelar liksom inte någon roll om jag är blond eller mörkhårig - jag passar bäst i svarta kläder uppfrån och ner. Upptill - mitt ansikte passar bäst till svart, nertill- här blir känslan inombords så mycket tryggare med svart. Tja tänk vad enkelt man nästan kan lura sig själv kan du ju tänka. Men vet ni, jag tänker istället att det är jättehärligt att vara så gammal så att jag tar till de hjälpmedel/verktyg som behövs för att öka trygghetsbägaren inombords! Kanske är det åldern som gjort att jag vidgar vyarna lite från den svarta färgen vad gäller trivseln numera- gråtoner - Wow!
Vilka sköna färger öppenhet för gråskala ger denna höst och vinter- Inte lika mörkt som svart men ändå ger det mitt ansikte och övriga kropp samma känsla.
Jag trivs i grått uppifrån och ner!

Döm av min förvåning när jag då hade den stora äran att vinna ett strålande pris hos House of Lola på Instagram! / det gäller att följa rätt sidor på sociala medier!!)

 Kolla in setet nedan som kom på posten igår!! Alltså jag blev så glad!!

Jag kan säga att setet lever definitivt upp till förväntningarna som jag satte när jag såg bilderna från House of Lolas vinterkollektion!! Helt fantastiskt är det och förresten resten av kollektionen.

Setets grå färg strålar i det sammetsmjuka lite tjockare tyget. Små detaljer som knytband,  fickor och Lolas symbol gör setet lika användbart till fest som till vardags.

Mjukiskläder till fest kan du tänka och rynka ihop pannan- Jo men visst, detta tyget ger en festligare look och plaggen funkar perfekt att också dela på kan jag lova. Tröjan piggar upp vardagen ihop med ett par slitna jeans och byxan ihop med en svart kavaj blir supersnyggt! 

Tusen, tusen tack bästa House of Lola för årets hetaste och mest användbara set ever! Nederst länkar jag till Hose of Lolas hemsida!

Höstens hetaste set i gråskala! Underbart i både kvalite och färg!

Grå tröja med fina små veck och rundad nertill

Hose of Lolas symbol infälld i armen

Utanpå tröja som också funkar att stoppa in

Grå byxor i samma mjuka sköna material med muddar nertill

Fina byxdetaljer som knyband i midjan

Gubbficksmodell med fickor framtill

Baktill även en "fuskficka som gör den mjuka byxan rätt även till fest!

This is it! Bästa snyggaste setet denna höst och vinter och jag matchar med hemmet och trivs superduper!

Sedan tidigare har jag ett par jeans i samma modell som de grå i min garderob- mina favoritjeans!

Jeans från House of Lola- strechiga med muddar supersnygga och grymt sköna- bara det att benen ser längre och smalare ut i dem- Älskar det!

Japp. jag känner mig väl tillmods och fyller på mig själv med tacksamhet över att numera ha tillgång till detta set i min garderob. Kanske borde jag ta tag i en kollektionsvisning för mina väninnor. Låta en House of Lola återförsäljare kom hemma med alla plaggen så vi kan prova runt.. Eller tänk om jag skulle börja med försäljning av dessa fantastiska kläder själv.. Allt är ju alltid möjligt så vem vet - eller hur?

Som alltid nya ideer dyker upp med nytillförsel av trivselting! Älskar´t!

Have a nice day!

Hose of Lola: HÄR

Instagram Hose of Lola: HÄR

Instagram Annelie Eng: HÄR

Kram A.