Det där med fredagshäng och känslan av att ha helgen framför sig- vist är det något visst? Även om jag försöker att låta bli att fokusera på veckodagens namn- jag menar det handlar ju om att stoppa in det bästa innehållet på sina dagar oavsett veckodagens namn- eller hur?

Höst ute ger god känsla av att vara inomhus- efter powerwalk och syreintag. Och visst Är känslan skön när golv och vrår är välstädade och det bara är att sjunka ner i soffhörnet och njuta- I realy love that! 

By the way har jag testat nytt!!!
I samarbete med buzzador Schär, har jag smakat en suveränt god fryspizza som också är gluten fri!!!
 Perfekt att ha i frysen för enkel och snabb tillagning. Pizzan var helt perfekt i konsistens och fyllning i sig själv, men vill man piffa till den realitivt neutrala pizzan Margherita kan man göra det enkelt med tex en skivad tomat. Pizzan var också mycket enkel att skära upp i bitar. Perfekt tilltugg och påfyllnad för arbetsbordet här!!
Länk till pizzan och buzzador hittar du nederst.
Understruker igen- GLUTENFRI- oh la la så bra!

  

I övrigt har håret fått sig en hösttutch- jag skulle kunna kalla mig brunhårig.. hm Vi får se det finns risk att nya slingor av den ljusare arten eller mörkare kommer i .. det är liksom 50% risk! 

Huvudsyssla i helgen är garderobskoll med inriktning begravningsklädsel.. vad har jag i garderonben som är i passform för mig? En begravning är ju ett hedrande och avsked av en bortgången människa och ett deltagande i sorgen till de närmast anhöriga. Vilket jag vill ha neutralt och klassiskt i klder på mig- och har jag svart annars så lär en sådan dag också vara svart som bas i klädvalen.
Tja vi får se vad som finns här hemma eller om det blir lite näthandling- Vem har snabbast leverans i så fall?

Buzzador: HÄR

Schär glutenfritt: HÄR

Kram A.