(Inlägget är reklam för Nutrilett och innehåller annonslänkar)

Alltså jag verkligen älskar att klicka hem bra saker till bästa pris! Och den här veckan varje år, är möjligheterna många att göra superbästa fynden! Vem älskar inte Black friday priser på favoritprodukter??
Förra året klickade jag hem en god och rejäl blandning av olika produkter från Nutrilett till ett absolu bästa pris på självaste black friday. Det är såååå himla bra för mig att ha tillgången till nyttiga och snabba mellanmål att kunna ta till i en ibland tidspressad vardag. Har jag inte snabba nyttiga val tillhands kan jag enkelt hoppa över mellanmål flera gånger om och sedan iställett nästan lukta mig till onyttigheter.. Leveransen förra året gjorde mina mellanmål så bra under flera månader!! Vilket också märktes på midjemåttet!

Gladare en gladast är jag nu då jag precis har klickat hem en kanske ännu bätte blandning från Nutrilett än förra året. Så himla glad och nöjd, för deras Black fridaypriser har börjat redan nu- 50% på alla produkter from idag!!!! Och mina favoriter fanna kvar!!Yehaa!!

 

Nutrilett

Jag kommer inte på något sätt "gå på helfart framöver. (Även om jeans och andra byxor som finns i garderoben, kanske skulle älska det..) Nej, jag "bunkrar upp" för att ha tillgången till bra och nyttiga mellanmål som jag snabbt och enkelt kan stoppa i mig. Nutrilett är sååå bäst på det! Min beställning idag är av smakerna vanilj choklad och blåbär och jag har blandat shakes, bars och smoothie. Känns som en bästa black friday beställning i fösrkott!!

Passa på du också- 50% rabatt på hela Nutrilett sortementet redan nu! Kan tänka att det finns risk för vissa smaker att ta slut-Skynda dig att shoppa loss medans sina favoritsmaker finns kvar till det grymaste erbjudande. 

Med bra mellanmål finns möjligheten för mig att tappa ett och annat kilo- vilket kan göra gått. Kankse något för dig också?

Nutrilett produkterna till 50% rabatterat pris når du här -> Nutrilett

Nu riktigt längtar jag tills min beställning kommer!

Fram för nyttiga mellanmål, så mycket bättre val än att låta bli att stoppa i sig något!

Kram A.