Ålder ger erfarenhet och kunskap är jag övertygad om. Jag tror också att det jag tyckte då, det kan jag med livets och ålderns erfarenhet tycka annorlunda om idag. Det går alltid att lära sg mer.Vuktigt är då att jag accepterar "my history" Då var då och jag tyckte och gjorde så bra jag kunde efter de verktyg som jag hade tillgång till då.

Min mamma har alltid varit som en "stickmaskin och kan det hantverket utan och innan. Jag har under min barndom burit stickade tröjor och koftor i alla dess olika varianter. Sen under tonåten och framåt tyckte jag inte att det var så "coolt med det hemmastickade" Det köpta plaggen fick högre status och hantverket bakom var inget jag såg. Idag ser jag det helt annorlunda!

Alltså tickade plagg har en fantastisk hantverkscharm! Det ligger ett fantastiskt arbete bakom det hemmastickade plagget! Så vad sägs om att ta tag i en julig tröja till en när och kär?

En fantastisk fin mönsterstickad jultröja gjord av mamma ser ni på bilderna- Så fin!!!! Och vilket jobb!

Kankse kan detta var en unik och tacksamjulklapp till någon som har allt? En när och kär som bär en tröja stickad av dig?

Fram för stickning och dess hantverkscharm

Jultröja i paket med mönster och garner finns hos Knit and purl AB som både har en webbbutik och en fysisk butik på Olskrokstorget i centrala Göteborg. Länk under bilderna!

Alltså vilket hantverk!

Mönsterstickad jultröja


Hemmastickad jultröja- en av årets julklappar!

Vilket fint och värmande plagg i kyliga tider!

Knit and purl webbshopp: HÄR

Värmande hemmastickade plagg- Wow vilken hantverkscharm. Förr hette det symöte- nu kankse jag skulle starta stickmöte med väninnorna?

Kram A.