(Samarbete)

Alltså det där med värmande jackor- vem har inte gått på myten genom åren och handlat jacka mer efter ögat än efter hur den skvärmer. Och Yes- sen har jag stått där under vintersäsongen och huttrat. Never again, hoppas jag- att frysa är INTE min melodi!

Som ni vet delar jag gärna bra priser och bra produkter här på bloggen och instagram- så håll till godo: I samarbete med Norrskenjackets får ni nu som mina läsare 50% rabatt på HELA sortimentet fram tom imorgon måndag. Norrskenjackets har jackorna för den medvetna kvinnan i alla storlekar modeller och färger!! Rabattkoden hittar du nederst i inlägget!

I år har jag klickat hem världens bästa svarta Birka jacka att värma mig i! Jag är verkligen så super nöjd med hur den värmer, skärningen på jackan, den lite längre modellen, luvan med lagom stor pälskrage och det tåliga tyget! Jag känner mig kvinnligt snygg när jag bär min varma jacka.

Norrsken jackets är jackor för kvinnor av kvinnor och det känns! Passformen är grym och jackorna finns långt upp i storlekarna!

Så var du en av dem som inte brydde dig om alla Blackfriday erbjudanden? Detta erbjudande är bland de bästa- 50% rabatt på en kvalitetsäkrad jacka som värmer en frusen själ som mig på bästa sätt!
Tja- det erbjudande är väl värt att spana in?

  
Birka- ur Norrskenjackets kollektionen!

Både dragkedja och knappar stänger kyliga vintervindar ute!

Reglerbart ärmslut och snygga detaljer av knapparna

Fina detaljer baktil som framtil på jackan

I vinter är det definitivt min Birka jacka och jag ett bästa värmande team!

Och jag måste säga att känslan av att kunna dela viadare bästa grejer till bästa priser ger en god känslan.

Norrskenjackets hittar du HÄR

Rabattkod: Annelie

Gäller tom Måndag 26/nov kl.23.59

Kram A.