Det där med att alltid ha bra, goda och nyttiga produkter att ha till hands kan kräva sin planering... Kan också vara svårt att få till vid inköp om man inte har så mycket kunnande på området och inte tidigare handlat eller tänkt på nyttighetsaspekten vid inhandling till skafferi, kyl och frys. Vem ger inte upp då liksom..?

Jag har ju tidigare nämnt min förkärlek till att smaka nyheter. Via smartson och the healthy box har jag nu testat flera nyttiga tilltugg och jag är så nöjd med innehållet i boxen som jag har testat!! Flera för mig nya produkter som gör dagarna hälsosammare vad gäller det jag stoppar i mig. Nya bra val för en hälsosammare vardag och livsstil helt enkelt!!

Här ser du innehållet i The healthy box som jag har provat- Visst blir du nyfiken?

Nedan ser du några av de produkter som redan blivit klara favoriter för mig!!

Celsius i smak av Dragonfuit 

Energy boost- Vem behöver inte det så här års?? Från Carlys fyllda av massa vitaminer för en piggare vinter!

No sugar och ändå supergott? Japp Nick´s gör det med råge- supergoda!

Mitt lilla tips är alltså att tänka till ett extra varv när du handlar hem mat nästa gång- bra val av nyttiga och energifyllda tilltugg gör det så mycket lättare att inte "köra i diket utan få till en hälsosammare livsstil vardag som helg. Och till sist- vill du ha nytänk - testa "the healthy box- för nya hälsosammare val!

Lycka till!

Kram A.