Årets stressigaste vecka eller not?

Tja- i visa fall handlar det om att vila och sova bort baciller. När det målet sedan är avklarat ska allt annat tas igen.. Årstidernas mest influensa drabbade veckor i ombination med en massa extra åtagande. Känns det igen? 

Sängkläderna är nu iallafall bytta, duschen har gott varm. En sovande vecka verkar nu vara passé för den här gången. Nu tillhör vi gruppen som önskar att de närmsta dygnen har dubbelt så många timmar. Lika omöjlig som den önskan är lika möjligt kan gott samarbete få ordning och reda och pengar på fredag. 

Nu fokus JOBB och SKOLA! And soon soon väntar lediga dagar.

Hem ljuva hem- en tonårings näste

One weeks sleepingtime

 

Take care of the day and every people you meet. Winterwonderland is for everyone and soon it is spring again!

Kram A.