Att ta tag i det jag vill och kan ger mig en skön känsla. Tror egentligen att ni är fler än jag som också känner så. Återkommer återigen om hur bra det är att lista det man vill göra.. Ni vet att bocka punkten sen när den är gjord.. WOW what a feeling!!

 

Bästa verktyget till att få till det man vill och kan är att använda block och penna. Det är egentligen inte svårare än så. Jag har coachat än hel del och just det där att få till vad man ska göra och att sen göra.. Block och penna are the best thing to do!

På TO DO listan ska stå de sakerna som jag själv vill göra. Inte vad någon annan förväntar att jag ska göra. TO DO listan för mig handlar om punkter som jag vill göra och att jag kan göra dem. Väl identifierat innan de hamnar på listan att de också ger mig ett gynsamt resultat med go känsla, blir de också så mycket enklare att genomföra.

Enkelt sätt att öva sig är att göra en to do lista för varje dag emed 3-6 punkter. Blanda som du vill ur det privata likaväl som det yrkessamma. Grunden är bara att du vill genomföra dem under dagen och möjligheten finns.

Jag ligger lite efter med min egna To do lista måste jag villigt erkänna.. Godisätandet under dessa högtidsdagar tar bort mitt fokus... Kan ibland tycka att det är konstigt att chokladälskaren inom mig aldrig ger vika. Resultatet med choklad i kroppen är inte där jag vill vara. I vilket fall har jag hållit ramarna iallafalla. Granen är ute och det dagliga promenaderna är igång. Bra gjort säger jag till mig själv som belöning!!

Nu är det dags att öka antalet punkter på listan, månadsbokslut, inventering, nöjesplanering, reseplanering, yrkesplaner och utbildningsplaner mm Kanske ska stoppa in några punkter angående renovera och möblera om - det kreativa i hemmet ger god energi. Det finns också utvecklingspunkter med mer kreativitet i företagandet, och både hemsida och ny teknik finns i bakhuvudet som nu ska listas. Svart och guld lite överallt vore nice också, ska hitta punkter därinom som jag kan genomföra. 

Yes tankarna är i gång , jag rivstartar inte men jag punktar!

Det bästa med att lista är jag själv kan ge mig beröm för att vara en jäkel på att genomföra mina drömmar. Sno det om du vill! Känslan är supergod efteråt. Dock inga listor på vad andra ska göra inga förväntningar på vad andra ska göra!
To do listor
 handlar bara om dig själv och det DU vill och KAN
Vad andra vill och kan ska bäst släppas till dem efter deras världskarta - Din karta är just dinBye bye julen 2018- ståtlig och grann var granen. Det guldiga blev fint och julensfridefullhet är nu nerpackad. Jäklar i havet vad gott det var att bocka den punkten! Tänk förr satte jag upp granen dagen före julafton och var så trött på den och dess barrande så här års och ändå skulle den stå kvar ännu längre in i januari.. Tur att att förändring och utveckling finns och möjligheten till att göra som jag vill och kan.

Nu dags för dagens punkter. Telefonen som verktyg och köksbordet som kontor., powerwalk & mammaroll till jullovslediga ungdomar. 2019 here I come . I can and I will!

Kram A.