Såklart ingen nyhet att veckan har sju dagar med lika många veckonamn.
Frågan är mest bara hur vi förhåller oss till dem?
"Fredag hela veckan" är en glädjande fras.
Vad skulle det innebära egentligen om alla veckans dagar hette fredag?
Inte ett smak! Det är naturligtvis inte veckodagsnamnet som gör dagen. Det är vi själva.

Jag tror på att stoppa in det bästa innehållet så ofta och så länge som möjligt på sina dagar. Detta oavsett veckodagsnamnet! Så doser av välbefinnande och njutningar varje dag och eget ansvar av att stoppa in det. Fast såklart ligger också en nypa realism att ta till också. Kanske inte någon har världens roligaste arbete- men inkomst behövs , räkningar som ska betalas osv. Förhöj då det tråkiga i den mån du kan tills du har hittat ett annat arbete. Allt är inte roligt jämnt men förhållningsättet hur vi bemöter allt och inget är avgörande för att skapa välbefinnande hela veckan. Mot jämn balans helt enkelt!

Njutning att ha min sköna gröna hemmavid i soffan kväll efter kväll. Såklart att jag skulle vilja stoppa världen utanför som också dra i hennes uppmärksamhet.. Här och nu och hon är hemma!

Vi behöver det så väl både hon och vi, och jag kan redan se fram emot en ny vecka i framtiden där hon rullar in med sina pinaler. Sena kvällar i samtal om dåtid som nutid. Inte alltid överrens men så är livet och historien- vi uppfattar den olika. Men har alla lika rätt till den!
Hon är min dotter och hon är tjejernas stora syster klok vacker och full av mina gener! Njutning! 

"Fredag hela veckan- kan såklart has för en mantra och påminnelse för att just stoppa in njutningarna så att jämnvikt skapas. 

Eget handlingsansvar! A och O! Never ever forget that!

Själv blandar jag dagen idag med livets blandning. 3 njutningar finns planerade innan dagen går mot sitt slut. 

"Fredag hela veckan"

Kram A.