(Betalt samarbete med Lendify)

Godmorgon sköna vardag och låååånga januari. Tja, här har det varit ledigt och vi har först idag startat upp vardagen och arbetsrelaterade åtaganden på riktigt. Ändå känns det som om vi komit mycket längre in i januari och det nya året än vad vi har. Märkligt när vi har över 3 veckor kvar i denna lånnga mörka månad..

   

Jag kan enkelt förstå att en del människor som tex köpt över sina tillgångar till jul tycker att januari är ännu mörkare och längre än vad den är. Det där med ekonomi är en viktig del i välbefinnandet och också värt att hålla koll på och se över. Så här kommer ett hett tips:
Via Lendify får kunderna tillsammans en smartare ekonomi än när lån eller investering görs via bank. Bättre villkor för låntagare och bättre avkastning för investerare. Visst låter det suveränt så här i början på ett nytt år för att få till bästa ekonomi framöver?
Man kan säga att Lendify erbjuder en marknadsplats för lån mellan privatpersoner och att man tagit bort alla mellanhänder. Modernt tänk att alla tjänar på det och får en smartare ekonomi tillsammans helt enkelt. Suveränt tänk. tycker jag!
Du kan alltså som låntagare samla likaväl lån som krediter på samma ställe. Med låg ränta kan man både snabbt och säkert ta ett lån hos Lendify. Tänkvärt är att deras kunder i snitt har sparat 1950kr/månad på att samla lånen hos dem! Genom ett poängsystem kan också kunderna beönas med ränterabatt om de betalar dina räkningar i tid varje månad.
 

   


Ytterligare fördel med detta nytänk hos Lendify är att du kan vara din egna bank genom att investera i de lån som andra människor lånar. Ja, du läser rätt! Du som privatperson kan alltså ta del av detta och få räntan till dig. Oh la la!!Nytänkande och hett, som jag för egen del är intresserad av att ta del av!

Behöver jag framöver låna pengar framöver vet jag genom detta samarbete definitivt vart jag ska vända mig. Hoppas att jag väckt din nyfikenhet också och kanske kan "denna tårtbit" bli ett led till godare ekonomi även för dig.
Nu kör vi dagen och betar av ytterligare en januari dag.
Kram A.