Mitt i natten funderar. Fast när ni läser är det ny dag och morgonen och dagen gryr.
Det tillhör vanligheterna här med sen kväll. Det vet ni som följer mig. Både att fundera och att klockan slagit midanatt är en kombo för mig. Avslutar dagen bäst med fundering. Plockar ut summerar och drar lärdom. Ibland enklare och ibland djupare. Ibland flera gånger om. Ni vet alla lärdomar ser varken ni eller jag på en och samma gång. Även de mötare som anser sig vara mer fullkomliga än andra har sina lärdomar att ta- det behövs bara fler vädor i rondellen för dem.. ha, ha

Nederst hittar ni länk till en supersida. I really love it!!! Heminreding, märkesvkor, kläder smycken ja allt- till supbästa priser!! Checka in länken nederst till Members!! Men först lite mer funderande 

En del klarar inte av andra människors olikheter. I olikheternas näste behövs egenskaper som tålamod, förståelse och respekt. Kortsigtligt är det enklare att se sig själv som fullkomlig och andra som ofullkomliga. Långsigtligt behövs tänket av att vi alla är jämligt ofullkomliga- alla kan bidra med något och alla kan vi lära av varandra.
Vi kvinnr är fantastiska på många sätt. men när vi hellre fäller än friar har vi tappat bort mycket i vårt fantastiska jag som det innebär att vara kvinna.
Jag ror på systraskapet. Jag tror på dess möjlghet att backa upp kvinnor sins emellan och tillsammans. Jag tror på kvinnors möjlighet att bidra och göra varandra staka. Det krävs vilja kraft och mod. För i det kortsigtliga tänkets makter fryser kvinnor ut varandra och döms ut som felande. Som i allting annat ger övning färdighethet och hopp om förändring finns. Sen finns det de kvinnor som "förändrar" efter egen världskarta hals över huvud över män och andras ungar.. Varför kan man undra? Varför lägga sin näsa i blöt och komma med åsikter och agerande som skapar fel istället för bra? Kan det vara den kvinnliga dominansens ådra som som tar fart om och om igen..? En dag ska jag fördjupa mig mer i ämnet men inte ikväll. Ur hälsoperspektiv bör sömnen vara nu. 

Förresten lblev det unchpromenad idag- så skönt! Den gjore liksom dagen. Vad hindrar att få till den every day?- om så bara 10 minuter så är den så guda god att ha tagit . Eller hur?

Här kommer länken till member.com- en really love it sida!! Det är verkligen så smart massa bästa priser på en hel massa design och märkes produkter. Husgeråd, kläder smycken , make up etc.  
Kolla in Members.com : HÄR 

Alltså vem vill inte kunna handla märlesprodukter till hus, hem och att ha på sig till superbra prser?? Jag känner ingen ha, ha
Registrear dig så du också har koll på nya inkomna märkesprodukter till bästa priser!!

Tänkte göra min beställning färdig men det får vänta tills imorgon ihop om att storlekar och produkter finns kvar. Ögonen går i kors kan jag säga. men när ni läser detta är det ny dag och även jag är piggelin- I hope!

Godnatt!

Kram A.