Hur startar du igång dig själv och din kropp på bästa sätt inför dagens innehåll?

* Ett, två tre och sen upp ur sängen och iväg?

* Snooze 1-2 timmar, så att grannarna nästan vaknar och sen på med kläder iväg, halvdöd fram till lunch?

* Lika discipolinerat som du är - när klockan ringer gör den det av en anleding- jag ska gå upp och det gör jag!

* Ända attraktionen är morgonkaffet- först då vaknar jag.

* Har oftast inget minne från sängen till duschen, först där vaknar jag.

 

Oavsett vem av ovanstående som är du- jag kan tipsa om att kroppen mår rätt gott av att stretchas igång några minuter innan dagen tar fart.
För en van yogare är det kanske en självklarhet men för oss andra dödliga så är det först efter några veckors görande som skillnaden känns. I allafall för mig. Jag sträcker ut kroppens olika leder och muskler. Mer vågat för varje dag och faktiskt piggare för varje dag.

5 minuter, det tar inte längre tid och jag har inte heller fler minuter tillgodo till detta på morgonen och ofta har jag kaffet bredvid. Kroppen mår gott och jag, jag vaknar under tiden i huvudet också.
Min egna kreativitet tar fart infö dagen och inte som förut att de bästa minurerna går åt till andras flöden i sociala medier.. Faktiskt är just morgonstunden allas vår bästa tid för kreativitet. 

Ta vara på den och dagen!

Kram A: