Godmorgon denna tidiga Ebbadag. För idag har Ebba har namnsdag och säkerlige några fler också som jag inte har memorerat. Ebba den 6 mars är ju med sedan mina barnsben- därför sitter det fast i minnet för dagen idag är också min årsdagKiss

Kör ju temavecka i enkelhetens tecken och vad passar väl bättre än att jag bjuder på en bästa rabattkod i samarbete med smakbox denna födelsdag?!!

Med koden nederst i inlägget får du 50% rabatt på din första box hos smakbox. Koden gäller tom 31/3 & månadens box heter MATFESTIVAL. Vilket namn- jag är grymt nyfiken på innehållet denna månaden!
Boxarna finns nu i 4 varianter - Orginal, Måltid, Nyfiken & Balans, är grymma!!
De innehåller en hel massa nya smakupplevelser och värdet ligger på 350-450kr/box. Medans man endast betalar 199kr/box, och med min rabatt kod ENDAST HÄLFTEN AV DET!!!!! Vilken deal!!
Grattis till er och till mig så klart!! Ha ha Alltså jag längtar efter att i veckan få hem min box fylld med nya smakupplevelser i detta festival tema. Har jag tur kanske jag har den  redan ikväll?! By the way, hemleverans ända till dörren fungerar för många postnummer nu- bla till min adress- Hur bra som helst!!

Jag har skrivit det förut men är helt klart värt att upprepas- smakboxarna varannan månad blir som rena rama julafton här. Vi bara älskar dem och dess olika överraskande innehåll. Så perfekt för mig som inte bara ibland, utan faktiskt ofta har idétorka vad gäller nytänkande inom matlagning. Ni som har tonåringar vet kanske också hur kräsna de kan vara som bordsgäster.. Så bra att boxarna innehåller en receptbilaga också.

Glöm inte att det det går alldeles utmärkt att ge bort boxen i present!
En smakbox fylld med massa nytt att smaka på och tillaga- 
vilken present- eller hur?!
(Och bästa pris för givaren också- kan det bli bättre??!

Nix, pix dags att ta itu med dagen. Även om dagen är min, så innebär det jobbande. Ett medvetet val. Och faktiskt ett enkelt val- denna enkelhetensvecka! Tangentbordet och skärm är redan påkopplade - dagens arbetdag kan ta fart.

Rabattkod: ANNELIEENG ger 50% rabatt din första smakbox. Rabatten gäller t.o.m. 31/3, och på alla Smakinriktningar!! Beställ HÄR

Ha nu en riktigt fin,fin dag!

Kram A.