Vårmånaden mars kan man minst sagt säga startar en hektisk tid vad gäller födelsedagar i vår släkt. Vi täcker nog minst 1 per vecka fram över nu. Det blir altså en del paketinköp och några tillsammansstunder med ibland fåtal som fler, och det spelar liksom inte någon roll. Även vid de minsta sittnigarna kan den rogivande känslan innfinna sig. Och trivsel handlar inte alltid om blodsband.

Sammanfattar jag då min egna födelsedag som nu har passerat skulle jag enkelt kunna säga: "mina fyra döttrar känner sin mamma"Kiss

Mina tjejer vet vad jag tycker om, trivs i och gläds åt. Och så klart fällde jag en och annan tår över de fina bilderna och orden som jag läste på displayen på min ihone skickade från dem! De är fantastiskt fina mina tjejer. Lika varandra men ändå olika. Och alla fyra har de en hel del gener av mig. Det känner de likaväl som jag ser det. Mina tjejer är en sjuhelsikes fin syskonskara helt enkelt!

Alla fyra har vuxit upp väldigt nära och tight med mig Och trots tonårshormoner som har och fortfarande kan stråla skarpt, så finns närheten, banden och tryggheten där. Sen tycker vi såklart inte lika i allt- och så ska det vara. Vi är alla olika tjejerna och jag, och trots högt i tak ibland,vi respelterar vi varandra för oliktänkandet. Vilket har varit viktigt för mig att de ska få med sig i bagaget.

Klart jag blir stolt, glad, tårögd, rörd- tja alla känslorna på en och samma gåg när jag läser ovan. Fördelen för en singelmamma är en belöning som den!
Vad kan mäta sig med den texten liksom?

Dagens födelsedagsdukning med smörgåstårta i spetsen. Gott som attan!

Att sedan få blombud från de stööre tjjerna tillsammans med en ask godaste choklad praliner gjorde ytterligare en hjärtlig tår

Och ser ni ovan- skor och tröja i leopard!!!

Och så kom det fler bilder från ytterligare en dotter som gjorde maman glad och mer tårögd!

Med finaste buketten, choklad, lepoard och fina digitala hälsningar är jag superglad över mi dag grattishälsningar och paket. Precis som ungarnas blir glada för det som de önskar den  Så klart det blir betydligt svårare om man liksom ger bort sitt egna föräldraskap och läter någon annan fixa vad den tror att ungarna vill ha  Då menar jag inte om föräldrar sammarbetar. Mina barn vet att jag memorerar och styr upp det som sägs mellan raderna. Och idag fick jag väl tillbaka bonus på min önskan att det ska ärva det tänket!
Jag tror att en hundring ihop med en chokladaska är mer hjärtligt och värt när fantasin tryter än att någon icke närstående ska styra upp smycken eller kläder som inte är i närheten av varken smak eller ålder för ungar. Lika väl som vi vuxna inte vil ha något opersonligt paket lika lite vill våra ungar ha det från sina föräldrar.

Nu är klocksn mycket fast när ni läser det är det tidig morgon och jag är redan i jobb. Ingen rast och ingen vila, men njutning för det.

Tusen, tusen tack för ett finfint födelsedagfirandes gäster vid bordet och tusen tack till alla er som tagit er tid att skicka grattis hälsning. Jag har som jag allt som oftast vill och brukar göra tackat var och en personligt Jag kommer somna med ett leende och vakna med detsamma. Och tacksamheten känns glädjande och fullt inom mig! Tack alla ni för idag, ni gjort min dag! 

Kram A.