(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic feel)

 Godförmidag denna sköna lördag. Lika skön som alla våra andra dagar beroende vad vi stoppar in i dem.Nedan får ni en extra bonus för att njuta mer av dagen och erat hår!
Regnet sipprar på utsidan här men kaffet doftar supergott ur bryggaren! Mer fokus på den doften än fönsternjutning alltså! Ögonen får istället njuta av fina blommor som fortfarande står sig fint i vasen. Ett bra tips kan vara att varje veckoslut investera i en bukett njutfulla blommor till sitt egna bord. Det ger trivsel i doft och gott för ögat.

Men nu till hårtrivsel: Hela dagen idag fram till midnatt får du 20% rabatt på alla hårvårdsprodukter från Nordicfeel!!
Jag har precis ökat min trivsel för dagen genom att klicka hem några av mina favoritprodukter till bästa priser!! Yippie!! Du hittar några av dem nederst. Här ska bonas hår framöver- Jäklar i håret vilken kvastkänsla min tunna man har. Och yes mina tunna håstrån har ju gott av så känslan är inte riktigt att jag har en rejäl kalufs längre. Så perfect att klicka hem mina produkter idag!! Här finns många riktigt bra märken för håret att klicka hem till bästa pris Tänk på att att rabatterbjudandet gäller endast idag!   Självklart valde jag också hemleverans ända fram till ytterdörren- med Budbee!! Åh vilken service det är! Slippa kånka och bära från affären eller köa vid postombud. Jag följer min leverans på karta och sen vips klingar det på dörren och både jag och mitt hår kommer bli sååå nöjda!

Nu till mina hårfavoriter som är 2 st produkter i sprayform

 

 

Denna kan jag absolut inte klara mig utan - sprayen reder ut mitt supertrassliga hår på ett fenomenalt sätt. Den skonar verkligen mitt hår från att jag själv ska tappa tålamodet och slita av det. Ett måste i nytvättat hår! Du hittar den HÄR

Favorit nr 2_ Värmeskyddet som passar både blött som tårt hår- allts också denna spray är ett måste!! Inga lockar ochinget plattat hår utan värmeskydd! Här hittar du detta bästa värmeskydd ever HÄR

Mina favoriter för att förhöja denna regniga vårlördag : blommor kaffe och Erbjudande att få 20% rabatt på bästa hårvårdsprodukter idag 

Ha nu en finfin lördag!

Kram A.