En singelmammas vardag är emellanåt som att ha alla rollerna i ett företag. Inköpare, lagerarbetare, städerska mm. Man serverar hemmet och ungarna med alla de yrkesrollerna. Bra är det då att att också leda barnen till ansvarkänsla och vilja till delaktighet. Ett gott betyg är när en utflugen dotter kommer hem till mamma och lagar middag. Mamman njuter av både godaste maten och att se systrarnas gemenskap och umgänge vid köksbordet. Fortfarande servar jag här hemma en hel del men det finns också stunder där jag idag kan slappna av helt och ungarna tar eget ansvar och gör. Att ha lett dem dit känns som ett gott resultat. Teamkänslan mellan mina fyra ungar, är också så grym att se! För varje dag växer de mer och mer ihop. Fyra systrar en grym syskonskara helt enkelt. Till stor del fostrade av en singelmamma och den vardagen som den ger.

 

Det där att en vuxen dotter gästar och lagar mat utvecklar likaväl mig som de yngre tjejerna till att äta mer vegetariskt. Kan varmt rekomendera spagetti med sås av kornfärs. Superduper gott. Och de små inspireras av sin storasyster hennes värderingar och kokkonster. Sen att en del av de värderingarna går i arv från mig som mamma är bara bonus.

Kram A.