(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Interflora)

Godmorgon på er. Morgonfunderar på hur bra vi är på att ge oss själva det lilla extra i vardagslivet. Hur bra vi är på att beaka oss själva så att vi från oss själva till oss själva ger oss njutningar som passar just oss själva. Inte för att det passar någon annan inte för att det är som någon annan gör utan för att det inom oss själva känns gott för oss.
Hur ofta ger ni er den möjligheten?

Dagar utan plan eller måsten kan vara ett sätt till att lära sig känna efter vad som känns rätt, våga förlita sig på känslan och känna efter känslan av genomförandet. 

Jag har själv prövat liv utan sådana dagar och idag liv med dessa dagar. Tja- jag har definitivt ingen tanke på att ta mig tillbaka till ett presterar livet med måsten och att göra hängande över mig sju dagar i veckan. 

Idag tror jag att strävan efter andras bekräftelse kan slå knut på vem som helst. Det är ett bakvänt sätt att försöka nå sin fulla livspotential. 

Att bli trygg i sig själv, att öka sin självkänsla handlar för mig om att ge sig själv tillåte till egna känslor och egen bekräftelse. Då blir andras bekräftelse enbart bonusar som mer kommer om de kommer, men är inte livsviktigt för god livskvalite.

Den här veckan ha jag gett mig själv längre stunder av det som jag själv gillar. Förresen har jag tagit bort arbetsmailen från telefonen. Ger mig själv besämnda stunder med mailen istället. Känns sååå bra!!
Någon mer som har den erfarenheten?

Ser ni förresten hur fint blombuketten står sig, som jag fick med bud av ungarna när jag fyllde. Så glatt överraskad och så vacker njutning att ha en blomsterkvast på bordet. Att ge är alltid, alltid viktigare än att få.
Blommogram kanske kan vara något för dig att glädja någon välbehövende med?
Med interflora kan en hemleverad bukett ge extra bonus till mottagaren! Det är tom möjligt med leverans samma dag!! Skicka blommogram gör du  HÄR

Lyxigt värre för en singelmamma med fyra tjejer är att lite då och då få ha de utflugna hemmavid. Den äldsta sover nu skönhetssömn i den tidiga morgonen i mitt sovrum. Lyxstunden med egentid och arbetstid framför tv:n övergår sedan till umgänge med henne på tu man hand innan skoltjejerna kommer hem. Bra bonusar en bra dag.

Kram A.