Så är det då måndag morgon igen. Helgen är passé. En ny vecka ligger framför. Oavsett om vi haft en kanoon helg med påfyllning eller dagar med innehåll som dränerat oss. Den nya veckan är här och vi kan alltid styra om. Då menar jag att just innehållet av våra dagar kan med väl medvetna val styras om efter oss själva. Med vad vi vill och vad vi kan i fokus. Och just det där vad vi vill, kan ta sina varv i rondellen att identifiera. Vad vill jag- inte vad partnern, barnen, väninnan eller idolen vill. Helt enkelt vad vill jag. Är inte innehållet i våra dagar där, är det det vi behöver lägga kraft och fokus på- att identifiera.

Och som jag har sökt.. Tja, sen kan olika perioder i livet vara olika i vad vi vill och kan.

Som högkänslig kan jag idag le åt allt sökande av tid i grupp.. Som om umgänget i mitt egna sällskap skulle vara sämre på något vis. Märkligt! Eller inte- jag tror vi formateras där av några oskrivna klyshor som säger att den riktiga smhällsnormen ligger i att få kul och tillhörighet i grupp. 
Den jämna balansen ligger inte 50/50 för mig vad gäller aktiviteter i grupp och enskilt. Det är jag helt klar över idag- så skönt! Jag tror mer på 30/70 här. Att som högkänslig ta in alla intryvck som ljus, ljud, dofter, vad som sägs, känslor osv på djupet tar enormt. Tid utan ljud och andra männiksor är så viktg som motpol . Det är däri kraften och styrkan ligger. Och inte tvärt om som ofta marknadsförs.

Ny vecka styr den mot rätt kos. Små steg mot dit vi vill och kan

Kram A.