Jag kommer inte med något nytt när jag skriver att yttre atribut skapar olika känslor hos oss. Det kan vara en hjälp till att enklare få upp sin egna potentiella hållning i livet genom att fixa till utsidan med diverse klädesplagg eller att justera med lika väl lösnaglar, fransar som kirurgiska ungrepp på bröst, ansikte och övriga kropp. Och så klart är allas våra kroppar våra egna. Vi gör vad vi vill och har också den rätten. Det jag förespråkar är att idetifiera sina känslor, och vad önsvärt resultat kan föra med sig innan man investerar i en ny klädtrasa eller igrepp på kroppen. Likaväl eventuella nackdelar som fördelar bör identifieras. ser jag att jag blir utfattig kanske ett annat spår ska väljas tex.

Jag tror inte att lycka skapas genom strävan efter perfekthet. Detta oavsett om jag tänker på utseende eller livet i helhet.
Vad är egentligen att vara och leva perfekt?

I den egna tankesvären kan vi tro att hur någon annan lever eller ser ut är perfekt och börja sträva efter det. Och så fel det kan bli. Eftersträvan att efterlikna någon annan kan gå så illa att den egna charmen och livspotentialen suddas ut. I min värld är perfekthet kallt och unikhet varmt.

Den egna känslan inombords ligger i grund till agerande och bör identifieras av oss själva. Det är först när känslan inombords kan ge positiv bekräftelse från oss själva till oss själva, som vi kan eftersträva att nå dit vi vi själva vill och inte vara i klorna på andras tyckande.

Att älska sig själv som jag är

Att ge sig själv kärlek precis som jag är

När eftersträvan ligger i att agera efter andras tyckande suddas den egna världskartan mer och mer ut till förmån för någon annans. Vi är nog många som har erfarenhet av det agerandet.. så bra att livet är till för att kunna styra om och att det aldrig är försent!

Själv fyllde jag på mina naglar igår. 
Om jag blev lyckligare? 
Nix pix! Däremot kändes känslan av att vara mer kraftfull på något sett. Jag ogillar mitt beteende som nagelbitare. Prioriterar inte att regelbundet måla och sköta naglarna på det sättet som behövs för att skydda dem mot mina tänder.
Jag höjer mig ett snäpp när jag föreläser genom att mer kraftfullt gestikulera med välvårdade naglar med lite längd. Därav min prio att lägga tid och pengar på att fylla på mina naglar emellanåt.

Tja, lyckan kommer innefrån och kan aldrig ersättas med yttre atribur, men att känna mig lättera på handen ger en kraft som startar igång mig åt rätt håll. Och jag eftersträvar att få tillgång till min fulla livspotential där grunden ligger i vad jag vill och kan. Där i ligger min eftersträvan. 
Att eftersträva andras tyckanden har jag redan testat och också sett andra göra ..

Med nylackade rosa naglar startar jag istället igång den egna kraften inom mig och berömmer idag mitt innersta bästa jag. För jag är helt ok precis som du.

Kram A.