I en annan del av livet, den som 50+, är det lika roligt med mode som i tidiga tonåren. Däremot har modeplaggen som jag trivs i förändrats, liksom kroppen. Tänket för hur att få till min stil är på ett annat sätt om än lika roligt. Accessoaer att matcha och sätta extra sting på looken sätter jag också stort värde på idag. En scarf en ring ett halsband. Ännu ett ting som jag tycker är riktigt roligt att matcha till kläder och säsong är mobillskalet! Alltså åhhhh så kul det är! Min mobil ingår ju likspm i mig, såklart att det av vikt att det då går ihop med övriga jag! Ni som följer mig vet att jag inte trivs i "julgranslook" med fler färger än tre. Därav trivs jag med att ha nåra skal i färger och mönster för säsong att byta med. På bilder nedan ser ni mitt favoritskal sen ett tag tillbaka från Ideal of sweden. Så bra att de nu har bästa kampanj där du får 1 skal gratis för varje skal du köper!! Hur grymt som helstt för dig med flera telefoner i hushållet som behöver snygga fodral eller för dig liksom mig som vill kunna byta och matcha!!
Buy 1, Get 1 for FREE, Buy 2, Get 2 for FREE, Buy 3, Get 3 for FREE!!
Det kan nästan inte bli bättre!

Till kampanjen HÄR 

 

 
Som jag har trivts med detta skal! Så snyggt!

Själv tror jag att jag att jag ska komplettera med case i rosa och vit marmor för ljusare tider!

Hoppas du hittade nya favoriter på mobilskal som du kan trivas bra med. Kommentera gärna ditt favoritskal i kammentarerna- kan jag ge inspiration till fler att matcha mer!

Kram A.