Det blev som jag tänkt med gårdagen  och de där punkterna som som samlats på hög. Iallafall några av dem Skön känsla att få dem överstökade. Några av dem var också startskottet på projekt heminredning och renovering. Inuet är vi både sofflösa och ugnslösa. Ja, ni läste rätt! 

Ugnen slängdes ut för ett litet tag sedan och soffan bytte ägare i helgen. Och igår startate jag upp det hela ordentligt med att ringa några samtal, kollat köksuckor och tänkbar soffa. Fasien va bra det kommer bli. Lutar åt ett kök i svart och en soffa i nåot ljusare tygt Så spännande i hur hemmet kommer utformas!!

Nu ska det ut det gamla vedervärdiga köket, det ska bli en fröjd att å det nya på plats!

Och som ni ser här saknas soffa. men va sjutton - lika bra att ta allt på samma gång- eller hur? och det där med soffa har sina val. Extra djup? Sammet eller vanligt tyg. 3-sitts med sitt puff eller hörnsaoffa eller divan? Ett vet jag iallafall- det ska vara en ljusare soffa

Nu dags att sluta ögonen och njuta av köksplanering på pannbenet!

Kram A.