Vi behöver alltid människor som går i bräschen för olika områden och förändringar. Kanske är det emellanåt de modiga som går längst fram och visar vägen först, som får mest uppmärksamhet. Det ena utesluter dock inte de andra. Följare som går på den upptrampade vägen kan bli hur starka som helst därefter.
Den ena debatten efter den andra i dessa tider av upplysande vad som sker bakom scenen och i korridorer på en av Sveriges eminentaste teatrar. Så klart vittnesberättelserna, upplysandet har behövts och har betydelse! Det som sker där i detta ämne har betydelse för oss alla. Förändringen som kommer där är den vägvisare vi alla behöver oavsett det gäller slott eller koja.
När Dramaten är en fungerande arbetsplats med en god arbetmiljö för alla och inte bara för en viss klick, då kommer den vara den starkaste vägvisaren för alla övriga arbetsplatser i vårt land. Teatern kommer spela för fulla hus och byggnaden kommer lysa som den starkaste stjärnan ever av att folkets påtryckningar gav kraften till förändring. Rätt förändring där tystnadskulturen gick i graven.

Gör det bra för medarbetarna. Ge påtryckningar för förändringar på toppskicket. Såklart att alla arbetsplatser har ett ansvar att arbetsmiljön ska vara god för sina medarbetare. Har man tidigare likt Dramaten misslyckats med detta, kommer det att enkelt gå och följa den kraftfullaste nya upptrampade jorden av den nya Dramaten strukturen. Visst skulle den vara självklar tidgare, men var inte det. Folkets kraft har en gång för alla fått förändringen att bli verklig likaväl som ministerbesök.

2019 är ett fantastiskt år, kraften vi alla tillsammans skapar genom den Sociala mediavärld som vi lever i visar på kraft till jämställdighet och förändring. I love that!

Förövrigt njutbart av en skön morgon. En timmes mer eller mindre sömn spelar mig inte någon roll. Det är ljuset jag vill åt och jag verkligen älskar vakna till blå himmel och strålande sol. 

Kan vi låta sommartiden stanna för alltid?
Det vore nice tycker jag.

Nu till mer söndagsnöje än bara skrivande! Utomhus är gudagott att vara!

Kram A.

 


Samma fönster vid vintertid och sommartid. 

Kan vi låta sommartiden stanna för alltid? 
Det vore nice tycker jag.

Nu till mer söndagsnöje än bara skrivande! Utomhus är gudagott att vara!

Kram A.