(samarbete med buzzador)

Hörni vilket väder vi har! Fröken väder börjar definivt tidigt med sitt bästa humör och bättre ska det bli mot slutet av veckan. Gud så skönt! Alltså även om ni som jag jobbar inomhus så kommer liksom glädjen till när fröken väder strålar i solken utanför fönstret! Yehaa- våren är här på riktigt. Och så även april! Ny månad idag!
Så vad är er plan för denna sk vårmånad?
Min plan är njutning. Njutning i smått och stort.

Börjar med att fira våren och den nya månaden med ett ypperligt bra njutningstips: 
Har du liksom jag inte trott på veganskt alternativ till vispgrädde? 
Här kommer det:

Aito Oat for whipping är ett superalternativ!! Vispas skuppigt på nolltid och smakar gott! Vitt som snö också. Med glass, hallon och mandelflarn blev det godaste njutningen till firande av våren och april!

Det där med att testa nytt kan ge alldeles superba alternativt. Så mycket bätte än att hålla fast vid gamla invanda vanor som vi inte ens har detaljerat för oss själva.

Det är just det att öva modet att förlita sig på sin egna förmåga istället för att lägga över ansvaret på någon annan att finna njutningen och annat till oss själva. 

Ingen känner den som inte känner sig själv och den som inte känner sig själv kommer aldrig göra det om den inte letar efter den egna inre känslan istället för att vara en ja-sägare till andra

Ja ni förstår säkert vad jag menar, kanske har ni dem också i eran närhet- de som endast förändrar sig i sitt tyckande efter hur vindarna blåser... Nu blev jag nästan full i skratt...Laughing

Kram A.