Hoppas ni har njutit av en skön helg och härligt vårväder.
Eller ska vi kalla det högsommarväder?  
För min del får gärna värmen och solen stanna till hösten ska ta fart. Vilket kan starta först i oktober!

Redo och igång med en ny vecka. Solen strålar och jag har precis postat deklaritonspapper och första kvartalets faturor till min revisor. Fic gjort detta i helgen! Som småföretagare har det varit bland de bästa valen jag gjort att redan från början i mitt företagande anlita en kunskapens man vad gäller företagets räkenskaper. Tänk så mycket tid som jag annars hade fått lägga på detta utan att det frmodligen inte varit i närheten av hans resultat. Väl värt att funderar över till er som sliter er blodiga med siffror och fakturor utanför arbetstid.. En fakmans kunskap sparar in tid. Och tid är pengar..

Helgens soliga söndag gav verkligen mersmak för varmare tider. Och även för ny vecka. Med alla måsten borttagna i helgen blev den också så bra. Och tänk vissa utav de där släpande punkterna blev av utan inplanering- De ni!

Ni kan ju gissa hur många par strumpor jag fick ut av högen på bilden ovan. Perfekt aktivitet på altansoffan i gassande sol och podd i öronen. jag slog tre flugor i en smäll kan man säga.

Enmysig liten måltid p balkongen med en tonårsdottern blev också bonus en denna barnlediga helg. Gott att vi trivs i varndras sällskap och att hemma alltid är hemma där man vill vara.

 

Veckan har bara börjat och den har börjat mycket bra. Kommer fortlöpa med blandad kompott av uppdrag och såklart med inrednings, renovering, köks och soffbeslut i fokus.

Hur blir din vecka!

Ni kan ju gissa hur många par strumpor jag fick ut av högen på bilden ovan. Perfekt aktivitet på altansoffan i gassande sol och podd i öronen. Jag slog tre flugor i en smäll kan man säga.

Enmysig liten måltid på balkongen med en tonårsdottern blev också bonus en denna barnlediga helg. Gott att vi trivs i varndras sällskap och att hemma alltid är hemma där jag och tjejerna vill vara.

Veckan har bara börjat och den har börjat mycket bra. Kommer fortlöpa med blandad kompott av uppdrag och såklart med inrednings, renovering, köks och soffbeslut i fokus. Snickarglädje skulle man kunna kalla det. Likaväl för mig och för fackmän inom det området som tjänar pengar på mina ideer!

By the way 30 par hela strumpar VAR att fylla våra gaderober med är välinte inte så tokigt resultat en solig söndag. Kan bar inte förstå hur alla dessa strumpor allt som oftast tvättas isär 

Hur blir din vecka?

Kram A.