Den där känslan att gå på stan och stöta på saker som jag inte visste fanns förrän jag stötte på dem. Och för den delen inte visste mitt behov av- Det är en kulig känsla det. Sen det där med behov- det är såklart töjbart.. ha ha 

För helt klart så tror jag att många mer än jag behöver ransaka sig själva om fler ting och kläder behövs i hemmet. Förr sparade jag till "sämre tider". På hög liksom. Ett arv från mormor, som upplevde ransoneringstid och fattigdom under krigen. Hon slängde inte mycket under sina dagar här på jorden. Inte ens trasiga saker.. 

Och mormors arvet är ett starkt arv hos mig på många plan. Men jag övar mig på att sätta min signatur på mitt arv. Jag samlar inte bara på i idag - jag byter ut så att jag får mitt hem som jag vill. Innebär att jag har som mål att göra mig av med en sak innan en ny införskaffas. Det ätr ett nytt mål för 2019 och har fungerat very good so far!

Gallarar i mina köksskåp som attan denna vår. Håller ju på och införskaffar ett nytt kök och har ingen som helst plan med att fylla nya skåp med ting som inte används. Hellre färre skåp med färre innehåll än tvårtom.
Ni vet lyckan sitter inte i tingen!

Sen kommer vi till kläder.. där är det svårare.. Jag som pendalat väl mellan storlekar de senate åren har ett hav av kläder och imånga fall helt oanvända kläder. Så dumt!

 Fast iallfall om att .. alltså så dumt jag intalar mig.. men, men jag gör mitt bästa att att göra mig av med klädesplagg som är nya, oanvända eller bara provade och använda nån gång.
De kan ju liksom inte ligga på hög och vänta på att jag ska passa i dess sorlek- eller hur? Då lever ju mormorsarvet vidare och jag lever i väntan på andra tider.

Jag förespråkar nuet och att jag har det som jag behöer, men grips ända av en härlig känsla av att stöta på ting och kläder som jag gillar men som jag inte visst fanns. Sen om det är höga lampfötter med palmer eller en rosa luvtröja. Glad blev jag iallafall över dem och en riktigt mysig dag i stora staden med en tonrsdotter. In och ut i affärer mellan fika och lunch. Och jag fick med ett par små påsar till mig och några mer större fyllda påsar till dottern blev det också. Sen blev det lokalpendeln hem igen.
Måste ändå 
säga att jag blir mer inspirerad att shoppa loss på nätet med hemleverans. Att i lugn och ro filura ut om sakerna är för mig eler inte. Än att trängas med mängder av folk. 

Hur som, det var en härlig dag! Lyx i mammahjärtat att ha döttrar som vill tillbringa tid med den "gamla modern". Idag väntar en söndag i rosa ljusets sken, ha ha

Lampfötter: Indiska

Rosa Luvtröja: Gina Tricot

Kram A.