Sorry för färre uppdateringar de senaste dagarna. Ibland blir det nte som man tänkt..
Och det kan va jäkligt bra det också - eller hur?
Nu är bloggen iallafall i fokus igen och uppdateringarna kommer att flöda!

Idag för 27 årsedan, en dag som inte vara den andra lik och som jag tänkt massa tankar om men som blev HEEEELT annnat än jag tänkt. Idag för 27 årsedan var det långfredagen och jag gick in i den eminenta rollen som förstföderska och förstagångsmamma!
Grattis till mig och min förstfödda till våran årsdag!!

Tittar jag tillbaks på dessa eminenta roller så blev ingen av dem som jag tänkt. Om jag börjar med dagen- vem föder barn på årets rödaste dag liksom- ha ha. För det var verkligen så - 27 år till baka i tiden var långfredagen en lååååång dag utan affärer och nöjen öppna. Kommer inte ihåg om det fortfarande då spelades sorgemusik på radion den dagen som det gjorde under min barnsdom. Långfredagen var iallafall helig och åres längsta dag på någotvis. På den dagen födde jag alltså min förstfödda lilla tjej. 7 dagar försenad och förlossningen var inte lik någon tanke jag haft. 7 dagar försenad var längtan stor och på fyra timmar var hon ute. Tänk, när jag åkte hem några dagar senare hade jag fortfarande inte sett något förlossningsrum eftersom hon föddes i sjukhusets badrum. Varken denna eller hennes 3 systrars förlossningar har blivit som jag tänkt!

Mammarollen sedan- om den blev som jag tänkt??
Ha ha, nä. 

Den där drömmen om lugn och ro med en söt liten prinsessa som sedan skulle bli fyra söta rara lugna prinsessor som gjorde precis det som prinsessmamman önskade i det välstädade hemmet. Ha ha, nä där har det inte blivit en siffra rätt och inte som jag tänkt. Eller jo min 27 åriga prinsessesa är den sötaste man kan tänka precis som sina systrar. Rar är hon och övriga döttrar också. 
Lugna ? 
Nja, när de själva vill. 
Alltid gjort som mamman velat?
Nja- Här går kurvan upp och ner som e berg och dalbana under dessa 27 år i mammarollen. 

I vilket fall är just inträde i mammarollen det bästa som jag hittills gjort i mitt liv- ingenting har utvecklat mig så som människa och person som just den rollen. Skule kunna skriva på gott och ont. Men jag tänker att mammarollen har alltid eftersträvat och tids nog fått till ett gott resultat. Detta til trots att det blev utan välstrukna prinsessklönningar på mina fyra tjejer. Min mammaroll har prioriterat och just strykning är bortprioriterat. 
Ingår det verkligen i mammarollen som jag trodde?

Så nä, ingenting blir som man tänkt alltid. Att den 17 april skulle bli en årsdag för mig i inträde av en ny livslång roll som mamma och alltså födelsedag av förstfödda, varken visste eller hade jag tänkt!
Att denna lilla tjejen skulle växa upp till den idag vackraste unga 27 åriga kvinna man kan tänka sig, var heller inget som kunde tänka då. Driven och viljestark som få är hon helt fantastisk! Och hon är min!

Grattis idag min sköna gröna till dina 27 år.!! Hoppas din dag blir lika fin som du! Och grattis till mig och alla andra mamma or som tar steget in i denna livslånga roll som det innebär att vara mamma. 

Kram A.